ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Autostrada A2 este deschisă integral pentru toate categoriile de vehicule; șoferii pot circula și pe DN 3 Lehliu Gară-Chiciu, de joi dimineața, a anunțat Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. De asemenea, începând cu ora 8:00, șoferii pot circula și pe sectorul de drum DN 3, între localitățile Lehliu Gară și Chiciu, precizează sursa citată.

CFR Călători a anulat joi dimineața 26 de trenuri Regio care ar fi trebuit să circule în județele Constanța și Ialomița, din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale pot fi obținute de la Dispeceratul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, la numerele de telefon 021/264.33.33, 021/9360, de pe site-ul companiei de drumuri sau de pe paginile de Facebook și Twitter.