ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


CAMPANIE DE CONȘTIENTIZARE


De ce introducerea obligativității "hârtiei cu cod" este un precedent periculos?

Pentru că pregătește introducerea identității digitale unice.

De ce este și mai periculoasă identitatea digitala, portofelul digital? 

Pentru că va fi un singur dispozitiv de identificare și autentificare pentru a avea acces la orice bun și serviciu, inclusiv la contul bancar.

Semnalul la acest dispozitiv poate sa dispară oricând, el depinzând de cine va controla sistemul care transmite semnalul (și niciodată persoana respectiva nu va deține veșnic controlul). 

Așa că stimați deputați, senatori și reprezentanți de autorități și instituții publice: gândiți-vă ca BANII pe care "i-ați câștigat cu truda", începând cu anul 2023 pot sa dispară în orice moment, dacă veți crea precedentul (prin votarea certificatului) pentru introducerea identității digitale. 

Depinde de voi pericolul în care va puneți singuri. Pe voi și urmașii voștri.
Azi noi, mâine voi.

Nu veți fi deputați pe viață!
(și nici în alte funcții publice).
 
Așa că nu îți face azi cu mâna ta un rău pentru care vei plânge mâine!
 
Nu "hârtiei cu cod"! 

Începând de mâine, luni, 15.11.2021, orele 8.30 - 9.00 mergem la Parlament pentru înregistrarea de petiții individuale către deputați prin care le solicităm: 

1. să aibă loc DEZBATERI REALE în comisiile de specialitate, cu prezență FIZICĂ SI ONLINE, care pentru asigurarea transparenței să fie TELEVIZATE (având în vedere impactul acestor legi la nivelul întregii societăți, dacă se adoptă);

2.  să NU VOTEZE proiectele de lege care vizează introducerea certificatului (hârtiei "cu cod") și vax obligatorie.

Găsiți aici modele de cereri adresate fiecărui deputat (petiții individuale):

Pentru a le sorta pe grupuri parlamentare, găsiți aici lista parlamentarilor din fiecare grup parlamentar: https://t.me/asociatiaCASD/59 

Avizul negativ al Comisiei pentru drepturile omului pentru proiectul de lege PL-x nr. 393/2021 se atașează la fiecare cerere: https://t.me/asociatiaCASD/61 

Dacă nu vrem legi aberante, trebuie sa le spunem!

(Poate nu au înțeles pana acum din sondaje, mesaje, e-mailuri etc. )