ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Să sărbătorim Ziua Națională a României în spiritul democrației, al tradițiilor democratice și al principiilor fundamentale ale statului român! Fără discriminare, fără privilegii, fără inepții! Ni se dă voie:

Conform art. 14 ind. 1 din anexa nr. 3 la HG nr. 1183/2021 astfel cum a fost modificată prin HG nr. 1283/2021: 

în afara zonei oficiale delimitate de organizatori pentru ceremoniile oficiale organizate cu ocazia Zilei Naționale a României și în afara sediilor instituțiilor și autorităților publice centrale și locale, ni se permite să avem acces cu:

  • Asigurarea unei distanțe de 1 metru între participanți; 
  • Cu purtarea măștii de protecție; 
  • Cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecțiilor cu virusul (care sunt alea în aer liber? Nu prea mai sunt). 

Drept urmare, discriminarea, privilegiile, dezbinarea poporului, ignorarea Constituției și a principiilor fundamentale ale Statului Român se va manifesta NUMAI ÎN ZONELE OFICIALE DELIMITATE DE ORGANIZATORI în Municipiul București și în alte localități din țară (la care vor participa numai cetățenii vaccinați sau care au fost confirmați pozitiv).  

În semn de solidaritate, unitate, suveranitate și acceptare a deciziilor și opiniilor fiecăruia, poporul român NU va participa la ceremoniile oficiale.
 
Poporul român VA SĂRBĂTORI Ziua de 1 Decembrie - Ziua Națională a României în spiritul democrației, demnității omului, libertății tradițiilor democratice ale poporului român și idealurilor Revoluției din decembrie 1989

LA CEREMONIILE OFICIALE, în spațiile special amenajate, VOR PARTICIPA NUMAI tiranii, dictatorii și cei care joacă în picioare Constituția, demnitatea omului, drepturile și libertățile fundamentale, tradițiile democratice ale poporului român și idealurilor Revoluției din decembrie 1989. 

POPORUL ROMÂN VA SĂRBĂTORI ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI CU RESPECT FAȚĂ DE TRADIȚII, DEMOCRAȚIE ȘI ACCEPTARE A DECIZIILOR ȘI OPINIILOR FIECĂRUI CETĂȚEAN. 

Așa că, pe 1 Decembrie, în fiecare localitate, ne vom strânge să sărbătorim Ziua Națională. 

NU ÎN ZONELE OFICIALE SPECIAL AMENAJATE, NU LA SEDIILE AUTORITĂȚILOR ȘI INSTITUȚIILOR PUBLICE. 

VOM SĂRBĂTORI ÎN LOCURILE CARE AU SEMNIFICAȚIE ISTORICĂ IN FIECARE LOCALITATE, ÎNCEPÂND CU ORA 12,00. 
 

Vom purta masca și vom păstra distanța de 1 metru între noi, ca să nu le mai oferim ocazia să ne dea amenzi. 

Vom fi solidari, bătându-i cu propriile lor reguli.
 
Vom cânta imnul național și alte cântece patriotice (Doar e ziua României, nu?). 

VOM FI TOȚI O VOCE. SĂ NU ÎNDRĂZNEASCĂ SĂ NE INTERZICĂ SOLIDARITATEA ȘI UNITATEA DINTRE NOI, ADOPTÂND UN NOU HG, CĂ JAR MĂNÂNCĂ!