ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vedeți diferenta între forma actuala a OUG nr 67/2021 și forma in OUG pe care vor sa îl adopte azi.

Nu are ce sa caute sintagma finala "pentru a facilita libera circulație..."
 
Ar putea fi o imagine cu text care spune „(12) Certificatele eliberate conform alin. sunt valabile, din punctul de vedere al semnăturii criptografice cu care acestea sunt semnate, după cum urmează: a) certificatele de testare, 48 de ore pentru testul antigen rapid și 72 de ore pentru testul de amplificare a acidului nucleic; b) certificatele de vindecare, 180 de zile de la data primului rezultat pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2, înregistrat în platforma informatică «Corona-forms>; c) certificatele de vaccinare, până la data de 31 decembrie 2022.”
 
Ar putea fi o imagine cu text
 
Ar putea fi o imagine cu text care spune „motivat faptul statul român Regulamentului (UE) Avândî obligația de asigura concordanța normativ interne cu ăneadoptarea imediate, eaplicarea europene, stabilească naÈional măsurile necesare aplicării Tinând ordonanÈ›ă elementele constituie premisele măsuri vederea Românici aplica aspectele independentă adoptarea măsuri neputânduse cărei eglementare ordonanță urgență, consecinț›ă. cuantificabilă, extraordinară 5alin. temeiul Guvernul Românici adoptă prezenta ordonanță din Constituția Românici, republicată, urgență, La doptarea de circulație alineatul din Guvernului nr.68/2021 măsuri puncrea eliberarea, digital Europene privind COVID COVID-19, oublicată modificăril n20 2021 litera valabile, punctu eliberarea, testaresi vindecare deCOI certificatul privind COVID) pentru facilita libera circulație durata pandemici de COVID-19 modificarile PRIM-MINISTRU NICOLAE- ONEL CIUCĂ”
 
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.