ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Noi imagini care circulă pe internet par să arate un soldat rus care vociferează despre obuze de tanc "nou-nouțe" care au sosit fără explozibil în ele.

Înregistrarea video îl arată pe comandantul de tanc neidentificat dezmembrând un obuz și devenind din ce în ce mai frustrat din cauza cartușelor nou livrate, potrivit site-ului de știri independent Dagens.

Camera de filmat arată procesul de demontare, urmat de o vedere a interiorului obuzului golit.

"Omule, este gol", a spus el la un moment dat. "Nu există TNT".

Pe tot parcursul videoclipului, comandantul poate fi auzit înjurând în mod repetat în limba rusă și vociferând despre șansele țării sale în război.

El a spus: "Nu, nu, nu: "Cu aceste gloanțe, nu vom câștiga acest război, ne vor trimite în morminte".

În înregistrare, comandantul poate fi auzit, de asemenea, spunând că tocmai sosiseră "zeci" de astfel de obuze.

Nu este clar ce tip de obuz este sau unde a fost livrat. Înregistrarea video nu a fost verificată în mod independent.

Ministerul Apărării al Federației Ruse nu a răspuns imediat solicitării Insider de a face comentarii.

Videoclipul pare să fi fost partajat inițial pe un cont TikTok aparținând utilizatorului @xmen2701, deși postarea inițială a fost între timp eliminată.

VIDEO:
 
 
 
La începutul lunii mai, șeful grupului Wagner, Evgheni Prigojin, declara că își retrage unitățile Wagner din Bahmut, deoarece, din lipsa muniției, trupele erau condamnate să moară inutil.
 
„Au murit ca să puteți voi să vă îngrășați prin birouri. Șoigu! Gherasimov! Unde dracu’ sunt nenorocitele alea de obuze?”, a rostit atunci Prigojin.
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews