ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bogdan Tiberiu Iacob ne aduce aminte cum a apărut variola maimuței, cum a început totul, și că am fost preveniți - chiar de Digi, „Sursă Oficială” - dar „am stat cu mâinile în sân...” (foto mai sus). Totodată observă și remarcă: „O coincidență cam (prea) mare: variola maimuței, scoasă de la cutie fix cînd are loc adunarea generală a OMS, cu alegerea noii conduceri și cu discutarea noului tratat pandemic, care ne va ciopli zdravăn drepturile fundamentale de cetățeni ai planetei. Mă întreb dacă maimuța rezistă și după reuniune... Însă avantajul în cazul variolei maimuței e că vor putea fi implicați și veterinarii!...”

Marius Mioc ne informează cu toată seriozitatea asupra unei știri pe surse de maximă importanță: „La vaccinurile pentru variola maimuței nu se vor mai da gratis mici și muștar, ci banane.”

Iar Poiana lui Iocan de pe Facebook dă o zicere cu inteligența noastră proverbială:

„CNA NE AVERIZEAZĂ SĂ NE LUĂM INFORMAȚIILE FALSE DOAR DIN SURSE OFICIALE.”