ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Guvernul australian i-a avertizat pe cetățenii nevaccinați că vor rămâne închiși pentru totdeauna, în timp ce vaccinații se vor putea bucura din nou de unele libertăți, relatează En Volve.

Premierul Gladys Berejiklian le-a spus australienilor nevaccinați din New South Wales: "Ați fost avertizați!".

Odată ce 70% dintre adulții australieni vor fi fost vaccinați, oamenii vor putea găzdui până la 5 persoane în casa lor, dacă toți sunt complet vaccinați. Până la 20 de persoane se vor putea aduna în aer liber, iar unele călătorii interne vor fi permise.

Cu toate acestea, persoanele nevaccinate vor rămâne sub izolare și vor deveni cetățeni de mâna a doua pe vecie, după cum a continuat Berejiklian să le țină o predică ca unor copii mici.

"A trăi cu COVID înseamnă că ai o redeschidere prudentă și etapizată odată ce ajungi la acele rate ridicate de vaccinare în rândul populației adulte", a declarat Berejiklian.

"Evident, am consultat planul național, am avut, de asemenea, contribuții de la experții noștri în domeniul sănătății și de la părțile interesate pentru a ne asigura că atunci când începem redeschiderea la 70% cu ambele doze,  aceasta se face într-un mod sigur și este doar pentru persoanele care sunt vaccinate", a adăugat ea.

"Așa că ați fost avertizați! Dacă nu sunteți vaccinați, veniți în față și faceți-vă vaccinul, altfel nu veți putea participa la numeroasele libertăți pe care oamenii le au odată cu vaccinarea de 70 la sută", a spus Berejiklian.

Cei care sunt complet vaccinați vor trebui în continuare să poarte măști, iar Berejiklian a declarat că cele mai draconice restricții ar putea fi reintroduse în orice moment.

"Persoanele vaccinate cu ambele doze vor avea libertăți, dar dacă va exista un val sau vor apărea lucruri neașteptate, guvernul va da sfaturi ca oamenii din anumite zone sau orașe să fie nevoiți să își limiteze mișcările în zona administrației locale, în loc să meargă în tot statul", a spus ea.

Societatea pe două niveluri va fi, bineînțeles, impusă prin intermediul pașapoartelor de vaccinare, care vor interzice persoanelor nevaccinate accesul la orice fel de viață socială și, în cele din urmă, la achiziții generale, pe măsură ce scorul de credit social în stil comunist chinezesc se va extinde în țările occidentale.