ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sărbătorile de iarnă aduc cu ele nu doar atmosfera magică din Târgurile de Crăciun, ci și pericolele donațiilor către cauze umanitare îndoielnice, mai ales în locuri aglomerate precum parcările supermarketurilor. În prag de sărbători, își fac apariția tot mai mult și cerșetorii care apelează la fel și fel de tertipuri prin care încearcă să profite de bunătatea și naivitatea celor dornici să ajute, atenționează Gândul.

Un astfel de caz s-a petrecut la Ploiești, unde un cerșetor ”mut” s-a vindecat miraculos atunci când o doamnă la refuzat. Escrocul a început să să înjure cum i-a venit la gură și mai mult, a făcut-o într-un mod foarte zgomotos.
 
Minune în Ploiești! Ce i-a răspuns un cerșetor mut unei femei, după ce a refuzat să îi dea bani în parcarea unui supermarket
 
(Sursa foto: Observatorul Prahovean)

Un cititor ne-a semnalat pe adresa redacției că o situație asemănătoare s-a petrecut în Cluj.
 
Două escroace, vorbitoare de limba română, aflate în două locații diferite, au încercat să profite de bunătatea trecătorilor, cerând donații pentru un scaun cu rotile electric. 

„Detaliu: deși mașina era cu numere de Polonia, escrocii vorbeau romaneste 

Blonda era in Zorilor la Leroy Merlin, bruneta pe Campina la Hornbach. Cand i-am aratat blondinei poza cu "sor'sa", a dat pedala la carucior si a disparut pe Calea Turzii

S-a bagat la OMV intre 2 masini si a sunat "handlerul"

Ala a aparut in nici 5 min si a extras-o plecand in tromba

Avea la bani in borseta aia ca nu ii incapeau bine

Intre timp politia amendează băbuțele care vand patrunjel 'la negru' in piete” a transmis cititorul nostru.
 
FOTO: