ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un nou studiu al Centrelor pentru Controlul și Prevenția Bolilor (CDC) este folosit de mass-media pentru a-i face pe americani să se teamă și să facă vaccinurile Covid, arată NWO Report.

Yahoo Finance a publicat un articol cu titlul: „Locuitorii din Los Angeles nevaccinați au înregistrat un risc de 29 de ori mai mare de a fi spitalizați cu COVID-19: Studiu CDC”.

Citând Raportul săptămânal privind morbiditatea și mortalitatea din Comitatul Los Angeles, publicat marți, chiar și știrile locale au preluat afirmația că „Locuitorii nevaccinați din comitatul L.A. sunt de 5 ori mai predispuși să se îmbolnăvească de Covid și de 29 de ori mai predispuși să fie spitalizați”.

Dacă ne uităm la o captură din comunicatul CDC, putem observa definițiile a ceea ce ei consideră „complet vaccinat”, „vaccinat parțial” sau „nevaccinat”.

Conform graficului, „nevaccinat <14 zile de la primirea primei doze dintr-o serie de 2 doze sau 1 doză a vaccinului monodoză sau dacă nu au fost disponibile date în registrul de vaccinare".

Aceasta înseamnă că, dacă cineva a fost spitalizat, internat la terapie intensivă, a avut nevoie de ventilație mecanică sau a murit în decurs de două săptămâni de la administrarea vaccinului este considerat „nevaccinat”.


Din nefericire, deoarece datele nu sunt suficient de specifice, nu știm câte persoane cu adevărat nevaccinate au fost spitalizate sau au murit din cauza Covid în comitatul Los Angeles din mai până la sfârșitul lunii iulie. Practic, întregul raport poate fi aruncat la coșul de gunoi din cauza includerii celor recent vaccinați în categoria celor nevaccinați, susține publicația NWO Report.