ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avocatul Alexandru Mușătoiu a declarat pentru colegii de la Ziarul Național că vaccinarea reprezintă ținta obsesivă a certificatelor digitale, care nu au niciun rost, pentru că nu facilitează libera circulație(vezi cazul Greciei). 

”Este pentru prima oară când dreptul de circulație în Uniunea Europeană este condiționat de ceva, în cazul acesta de un act medical. Deci tot ce spun ei că ar facilita de fapt nu faciliează nimic, ci împiedică libera circulație. Într-un mod intenționat au făcut ordonanța cu certificatele digitale puțin obscură, pentru că nu se înțelege exact. Din Regulamentul UE reiese că nu este obligatoriu, nu condiționează deplasarea, dar, iată că, până la urmă, pare să o condiționeze. Până la urmă și cei care s-au vindecat, cum este și cazul meu, și au depășit 180 de zile, sunt îndreptați către testare pe bani sau spre vaccinare gratuită. Și oricum ai lua-o este o manipulare spre vaccinare”, a precizat avocatul.

Pentru a citi continuarea CLICK AICI!