ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Candidata unei formațiuni de intelectuali și galeriști de pe stadioane cu nume de casă de amanet, condusă de filosoful Humanitas Sorin Lavric, jurnalistul de la fosta revistă a lui Răzvan Codrescu Adolf Vasile Marian, Claudiu Târziu și scriitorul George Simion (așa s-a autointitulat pe "profil"), avocata Iovanovici Șoșoacă, este expusă zilele acestea fără mască în mai multe postări pe Facebook. Ea afirmă despre pelerinajul la sfintele moaște ca este un abuz la adresa copiilor obligați să "pupe morți putreziți", de Sfântul Apostol Andrei susține că n-aveam nevoie să vină să ne "civilizeze" din "idioția" noastră pentru că noi îi aveam deja pe "Zamolxe și Mama Geea" care sunt, conform avocatei, "Isus (sic) și Maica Domnului". Avocata AUR le mai preamărește pe Kovesi și Macovei și face propagandă pentru partidul anticreștin USR.

Astfel, Liviu Pleșoianu publică o captură de ecran de pe pagina avocatei și reclamă că "marea eroină Șoșoacă mă punea pe mine pe lista neagră pentru că votasem modificarea sinistrelor legi ale sinistrei Monica Macovei!? Aaa... bun, atunci! Treaba e simplă: cine vrea să se mai lase fraierit de SISTEM sau de aplaudacii SISTEMULUI - e liber să o facă! Dar pe mine să mă scutească! Nu am și nu voi avea niciodată nimic în comun cu duduia asta #-gistă, #Rezist-ă, care are ZECI de postări pro-Kovesi, pro-Dănileț, pro-DNA, pro-Timmermans, pro-Augustin_Lazăr!"

Ulterior acesta revine cu alte dezvăluiri: "Duduia Șoșoacă, "eroina de AUR" de la pelerinajul la moaștele Sfintei Parascheva, spunea așa chiar despre... moaștele Sfintei Parascheva: "locul morților e în morminte, nu afișați pe drumuri ca să scoată popii bani". Apoi, eroina adaugă: "Dumnezeu te ajută dacă ești om, nu dacă pupi moaște CARE NICI NU ȘTII ALE CUI SUNT"...

...Mai trebuie să explic ceva despre duduia asta care i-a fraierit pe atât de mulți!? ...Mai e vreun om cu mintea întreagă care încă nu pricepe MONSTRUOZITATEA, faptul că ceea ce se pretinde a fi e exact OPUSUL a ceea ce e în realitate!??
...De-aia trăim cum trăim în România! Oamenii DREPȚI, SINCERI și CURAȚI nu se mai pot face auziți din cauza faptului că prea mulți români preferă să se lase hipnotizați de RĂCNETELE unor IMPOSTORI!"
 
Sursa citată mai adaugă: ""Eroina de aur” Șoșoacă, cea care s-a făcut remarcată la pelerinajul la Sfânta Parascheva, este aceeași care, cu doar trei ani în urmă, era revoltată că sunt copiii „spălați pe creier” de către părinții care îi duc chiar la moaștele Sfintei Parascheva! Marea "eroină” de la moaștele Sfintei Parascheva făcea referire chiar la moaștele Sfintei Parascheva cu cuvintele – "morți putreziți”! Ba cerea chiar să se autosesizeze protecția copilului! Deci marea "eroină” care urla din toți bojocii ca să se facă remarcată ca mare participantă la pelerinajul la moaștele Sfintei Parascheva spunea acum trei ani că participarea la pelerinajul la moaștele Sfintei Parascheva e o "spălare pe creier” și că moaștele reprezintă "morți putreziți”!"
 
Dacă Liviu Pleșoianu este candidat la rândul său, la fel ca "Duduia Șoșoacă" care apare pe Facebook și cu pagină de "senatoare de Iași" și cu pagină de "președinte al României", nu același lucru se poate spune despre două organizații ale societății civile creștine, chiar organizatoare și participante active la protestele pentru libertate și anti-măsuri restrictive abuzive, desfășurate în Piața Victoriei și Piața Universității în ultimele luni, care expun aceeași stare de fapt. Dar mai întăi să publicăm, spre edificare și fără alte comentarii (sunt de prisos), o serie din aceste postări ale Iovanovicei Șoșoacă care o prezintă fără masca mai recentă de candidată naționalistă, urmate de două filmări și o acuzație gravă, de șantaj, la adresa șefului formațiunii AUR, George Simion:
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
Și Pompiliu Diplan de la Starea de Libertate s-a detașat recent de candidata AUR, după ce, de altfel, remarcase într-un interviu că formațiunea respectivă, care atunci boicota mitingul anti-masca din Piașa Universității, reprezintă "garniturilor de juniori-rezervă, pregătiți pe tușă de sistem" și "un partid-bidon". Pompiliu Diplan: "Da, e o contramanifestație: are în titlu cuvinte cheie din "Stare de Libertate"; a fost anunțată pe net la mai puțîn de două zile de event-ul nostru; e congruentă ca dată; e congruentă ca ora. Toate aceste detalii sunt lovituri sub centură, ce ne fragmentează publicul. E tipic pentru vicleniile sistemului. Nu ar fi primul băț vârât în roțile noastre. Acești neo IMGB-iști sunt soft, nu vin cu bâte. Vin cu like-uri și live-uri (bine gândite și prost executate) și discreditari. Nu dau nume pentru că am suspiciunea că funcția lor adevărată (prin asta înțeleg ce nutresc sponsorii seara, la culcare) nu este câștigarea alegerilor ci dimpotrivă, eșecul lor pe post de partid "bidon" (cei ce iau puține voturi, cei ce pierd invariabil deprimandu-și ireversibil electoratul sezonier). Nu vreau să mă înscriu în lista țapilor ispășitori pentru eșecul lor dacă acesta e intenționat. Le transmit contramanifestanților că toate partidele sunt aceeași infecție (se striga în Piața Universității, asta) și dacă ei reprezintă niște partide ar trebui să aibă grijă la contactele pe care le au, să nu care cumva să se suprainfecteze. Partidele sunt că fumatul, dăunează grav sănătății, dar mare parte din societate le inhalează otrava în piept."
 
Dintre organizațiile anti-sistem care o demască în egală măsură, amintim Legitimă Apărare, care prezintă un video cu o filmare publicată chiar de către avocata Iovanovici Șoșoacă cu soțul ei în timp ce acesta se exprimă cu privire la Catedrala Națională cu expresia "Catedrala Șmenuirii Neamului" și a "Prostirii Neamului" fără a fi contrazis în vreun fel de soția lui. "Cât de creștini sunt soții Șoșoaca? Ei fac din pelerinaje un mijloc de promovare politicianistă fiind doar niște...atei (părerea mea).", scrie administratorul paginii cu circa 100.000 de admiratori. Redăm și noi filmarea:
 
 
 
Explicația Iovanovicei Șoșoacă a fost următoarea: "Și dacă soțul meu nu este de acord cu catedrala, pt ca nu știu dacă știți... acolo fondurile nu sunt OK, întrebați-o pe Firea, trebuie să răspund eu pt că soțul meu nu este religios?..."
 
 
În urma acestei postări, pagina organizatorului manifestațiilor anti-mască a fost invadată de comentarii negative din zona troicii de aur Lavric-Târziu-Simion dintre care am remarcat unul destul de straniu pentru un postac, desprins din ideologia Clubului de la Roma și a Forumului Economic Mondial: "Ți-e frica cumva că ideea #aur este o #resetare a #normalității?"
 
Și asociația NeamUnit - România prezintă altă față a candidatei AUR Iovanovici Șoșoacă care ne-o arată ca o ferventă admiratoare a tovarășului Vladimir Putin. Redăm filmarea publicată pe Facebook și comentariul organizației tinerești:
 
"După decimarea speranțelor "unioniste” și vinderea "la tarabă” a muncii sutelor de tineri din România Mare, se pare că noul ordin este ducerea în derizoriu a oricărui pol sau suflare cu iz real patriotic și naționalist.
Patriotismul rusesc ne-a dus bunicii la Aiud și la Canal și ne-a mângâiat satele cu șenilele tancurilor.
Desigur ca nu poporul rus este vinovat astăzi și
100% Președintele Rusiei nu are habar cine este tanti care-și zbiară patriotismul cu orice ocazie prinde... Desigur că este doar o petardă, o fumigenă dată în trei culori care astăzi păcălește câteva minți învolburate de patriotism găunos.
Cu toții ne dorim ca în România să fie liniște, să fie așezare, să putem da tot ce avem mai bun pentru urmașii noștri.
Noi nu intenționăm să punem semnul egal între astfel de manifestări și cei care au murit în închisorile comuniste, în lagăre, pe front, în deportări etc...

"M-am săturat de lichele, dați-mi o canalie!"
Victor Eftimiu
LATER EDIT :
Și nu uitați să nu vă puneți rușii în cap."
 
Ambele pagini au fost atacate de postacii AUR în cohorte, după un patern deja reclamat de o altă fostă candidată, o doamnă foarte respectabilă dar păcălită de mrejele politicii și care a găsit, totuși, soluția de a sancționa astfel de manifestări huliganice. Este vorba de medicul estetician Dr Adina Alberts, care a mers până la a face Plângere Penală în cazul unor atacuri similare venite din partea lui George Simion, pe care îl acuza chiar de șantaj. Redăm aici postarea doamnei dr. Adina Alberts, cu menționarea faptul că am citat să obținem părerea doamnei Iovanovici Șoșoacă dar nu i-am mai găsit pagina personală/profesională pentru a o putea contacta.
 

 

atfo"GEORGE SIMION, PENTRU CE ÎMI CERI 10 000 DE EURO?!
Fac public modul în care sunt HĂRȚUITĂ și ȘANTAJATĂ de George Simion și oamenii lui!
În acest moment am decis să spun tuturor ceea ce mi se întâmplă și voi furniza autorităților toate probele necesare.
În urmă cu o lună, George Simion a venit la mine ca să-mi propună să candidez la Primăria Sector 1 din partea formațiunii politice pe care o păstorește, ocazie cu care mi-a "băgat pe gât” niște colaboratori, "experți” pe online, așa mi i-a descris el. Discuțiile au durat ceva, dar NU s-au finalizat în favoarea lui, pe mine nu mă mai interesează politica, eu demarând acțiuni de voluntariat pentru Primăria Sectorului 1.
Prioritățile mele sunt altele, eu sunt medic și vreau să fiu acolo unde este nevoie de mine.
Drept urmare, de azi de dimineață, o gașcă de postaci (troli) majoritatea din Rusia, îmi inundă pagina cu mesaje calomnioase.
De unde știu că sunt postacii lui? De la el! De altfel nici nu este greu să iți dai seama că sunt troli plătiți, majoritatea sunt conturi false, iar cele care nu sunt false, trăiesc la Moscova. Au 3 propoziții pe care le repetă la nesfârșit și "mor” de grija mea si a sectorului 1, de la 1500 de km distanță.
Deci, am refuzat să mă las șantajată! Mi-au declarat că se vor opri din încercarea de a-mi șifona imaginea doar dacă le dau 10000 de euro, invocând că echipa lui mi-ar fi adus un plus de imagine pe facebook, în valoare de ... 10 000 de euro!
Candidatul de la europarlamentare George Simion i-a dat mesaje soțului meu, vineri seară, în care pretindea această sumă pentru a "nu avea bătăi de cap”!
Am încercat să discut omenește cu George Simion în această după amiază, dar nu am reușit, acesta făcandu-mă troacă de porci!
Știți la ce mă duce gândul văzând toată mizeria această? Că am pus la dispoziția statului clinica mea medicală, în mod GRATUIT, pentru a fi folosită pentru tratarea pacienților cu COVID-19, iar unii au rămas cu senzația că sunt fraiera "de serviciu” pentru că ofer un lucru valoros, dar că sunt și ușor de șantajat fiind femeie, cunoscută, și că am o audiență importantă pe canalele social media.
Deci, te întreb din nou George Simion, de ce și pentru ce îmi ceri 10.000 de euro?!
Nu ți-e rușine, golanule!?
PS: Îmi cer scuze tuturor celor care mă urmăresc. Punctele pe care voiam să le ating azi, prin postările cu care v-am obișnuit, suferă amânare din cauza acestei situații revoltătoare."