ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



În prima zi a Referendumului curg pe rețelele de socializare mesajele de mobilizare ale românilor, mulți dintre cei care au anunțat public că vor vota pentru redefinirea căsătoriei prezentând acum și „dovada” prezenței lor la urne. Unul dintre cei mai cunoscuți apărători ai Referendumului, dar și  ai intereselor naționale în chestiunea zăcămintelor României, avocatul Dan Chitic, a postat pe Facebook o fotografie cu buletinul pe care apare ștampila VOTAT și un mesaj în care explică, din nou, de ce a votat DA pentru FAMILIA NATURALĂ și DA pentru NORMALITATE.


„Am fost la referendum. Și am votat DA pentru căsătoria DOAR între un bărbat și o femeie!
DA pentru FAMILIA NATURALĂ! DA pentru familia NORMALĂ! DA pentru familia TRADIȚIONALĂ!

În primul rând DA pentru că NU există opțiune, pentru că NU există o a doua sau o a treia variantă posibilă: nici logic, nici biologic! Oricum credem că a apărut sau a fost făcută lumea, vehicolul ăsta biologic al sufeltului nostru, mecanismul ăsta perfect funcționează într-un singur fel: omul se naște doar din împreunarea unui bărbat cu o femeie. Indiferent cum, dacă și pe cine iubesc aceștia sau cu câți s-au iubit aceștia. Cu atât mai mult - indiferent de ce cred ei despre ei sau despre lume și viață. Sau despre preferințele lor de orice natură… Perpetuarea speciei e posibilă într-un singur fel! În acel fel despre care nu încap discuții.
Nu iubirea, nu credințele sau preferințele personale sunt puse în discuție la referendumul din 6-7 Octombrie. 
Nu, Constituția nu are ca scop cenzurarea simțirilor sau credințelor noastre! Nu! Ea are ca scop reglementarea funcționării unei societăți, a celei românești în cazul nostru! Societate formată din cetățeni, din oameni. Care nu se pot naște decât într-un singur mod: în singurul posibil! Este motivul pentru care legiuitorul are dreptul și trebuie să reglementeze faptul că pot să se căsătorească doar un bărbat și o femeie. Acesta este interesul legitim al statului român: cel de a avea cetățeni care să îi asigure continuitatea! 
Or, continuitatea acestui neam, acestui stat, poate fi asigurată doar de FAMILIA NATURALĂ! Nu familia tradițională, nu familia normală, nu familia creștină - toate aceste noțiuni fiind interpretabile și discutabile în funcțiune de crezurile și convingerile fiecăruia. FAMILIA NATURALĂ - formată prin căsătoria dintre un bărbat și o femeie - este singura care este "de natură” (sic!) a asigura continuitatea poporului român.

Am pus ștampila pe DA pentru a spune NU adopției copiilor de către persoane de același sex, și a spune DA unei educații bazată pe naturalul complementarității mamă-tată în universul fantastic al copilăriei. Căci acesta este motivul real pentru care cei din mișcarea LGBT se opun din răsputeri acestui referendum… De ce spun asta? Pentru că, așa cum va fi reformulat articolul 48 al. 1 din Constituție ("Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbar și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor.”), textul constituțional va stabili in mod implicit că este posibilă "creșterea, educația și instruirea copiilor” doar de către părinții care sunt "un bărbat și o femeie”… adopția copiilor de către cuplurile homosexuale devenind neconstituțională după modificiarea textului art. 48 al. 1! Astfel, chiar dacă va fi adoptată o lege a "parteneriatului civil” (probabil necesară la un anumit moment), partenerii de același sex NU vor mai putea deveni părinți adoptivi, textul constituțional ce se dorește a fi modificat în urma referendumului din aceste zile făcând imposibilă această monstruozitate - calificată ca atare chiar și de membri de marcă ai comunității LGBT (cum sunt Dolce și Gabanna)!

Apoi am votat DA pentru că avem obligația de a împiedica, sau măcar de a întârzia, efectele sociale ale confuziei și ambiguității totale induse perfid în societate, ale relativismului absolut al promotorilor "corectitudinii politice”, al celor care sunt, fără nicio exagerare, vocea "urâciunii pustiirii”. Lumea în care sunt negate evidențele biologice este ultima treaptă de decădere a unei societăți, neîntâlnită la nivel istoric până în acest moment (căci nu, nici în antichitatea greco-romană, mult invocată de LGBT-iști, căsătoria nu era permisă între persoanele de același sex!). Relativismul biologic ce se încearcă a fi instaurat prin politicile trans-gender, fluid-gender sau cum s-or mai auto intitula, este negată de însăși evidențele complementarității masculin-feminin la care fac apel însăși cei care neagă realitatea și existența evidenței: adepții acestor mișcări se raportează la aceleași realități pe care ei înșiși le neagă, atribuindu-și arbitrar, adesea grotesc, după bunul plac, dar în mod cert artificial masculinitatea sau feminitatea. Până la urmă, existența posibilității de a alege ce sex ai este la fel de reală ca și posibilitatea de a alege, în baza "libertății totale de conștiință”, dacă poți fi girafă, vișin sau un bolovan… deși mulți sunt "bolovani” fără să își fi asumat conștient această calitate.

Am mai votat DA pentru a nu permite, în baza "corectitudinii politice”, ca în viitorul foarte apropiat să fim martorii neputincioși ai unor discriminări pozitive a minorităților sexuale, așa cum se întâmplă în "societățile dezvoltate”. Cum va fi ca nouă sau copiilor noștri să ne fie limitat accesul la anumite poziții, funcții sau locuri în instituții de stat, companii sau facultăți doar pentru că avem un contracandidat homosexual? Pare greu de crezut? dați un "search” pe motorul dvs de căutare și veți afla că ce pare o poveste fantezistă e deja realitate, aceste situații sunt deja des întâlnite în "lumea civilizată”! Probabil că cel mai bun exemplu al "discriminării pozitive” promovată în Europa este faptul că aproximativ 80% din funcționarii UE sunt… homosexuali. Clar, cei mai buni dintre homosexualii Europei! Dar și cei mai buni dintr-o societate în care ei încă rămân într-o "covârșitoare minoritate”?

Am spus DA ca să acopăr nu-ul infernal al celor pătrunși de duhul negației, al celor care fac din negație un mod de a fi și de a gândi. Am spus DA pentru tradiția poporului nostru, pentru a nega negația infernală a celor care sunt reprezentați de clipul celor de la papaya, în care tema centrală este denigrarea și dezicerea de tradiție care se încearcă a fi indusă noii generații.

Am spus DA pentru a apăra tradiția și poporul nostru de forțele antridiționale și antinaționale care sunt din ce în ce mai vocale în societatea românească.

Am spus #DaPentruRomânia! #DaPentruNormalitate!

Am spus #ÎntâiRomânia!”, a scris avocatul Chitic.



Prezență de 2,54% până la ora 13:00, au votat 2,54% 

ACTUALIZARE 14:52 Până la ora 13:00, au votat la referendumul pentru redefinirea familiei 2,54% dintre alegători, a anunțat sâmbătă Biroul Electoral Central, potrivit Agerpres.

În mediul urban au votat 292.556 de persoane, iar în mediul rural - 172.112.

În străinătate au votat până la ora 13,00 un număr de 11.666 cetățeni.