ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Partidului Alianța Națională (PAN), avocatul Dan Chitic, anunță că va participa la protestul de sâmbătă din Capitală împotriva obligativității vaccinării, deoarece forma actuală a legii ar putea deschide ușa posibilelor abuzuri din partea statului și a corpului medical.
 
El consideră că impunerea vaccinurilor ar instituționaliza o veritabilă „taxă de viață”, dictată mai degrabă de „modă” decât de necesitate, remarcând totodată „repetarea unui șablon” prin care cineva profită de pe urma emoției provocate de o tragedie pentru a forța schimbări legislative „toxice” și a „restrânge drepturile civile” ale românilor. Fiecare trebuie să aibă atât dreptul de a decide pentru viața și corpul său, cât și dreptul garantat de Constituție de a își crește și educa pruncii conform propriilor convingeri, susține avocatul Dan Chitic. 
 
„Voi fi în fața Parlamentului pentru a spune NU LEGII VACCINĂRII OBLIGATORII!

Asta pentru că sunt convins că în actuala formă, Legea vaccinării obligatorii deschide larg ușa Abuzului. A abuzului medical, a abuzului de drept al statului, al abuzului de încredere al celor care se bucură uneori de prea multă încredere - medicii și specialiștii.

Da! Voi ieși în stradă pentru că se încearcă a se instituționaliza o veritabilă taxă de viață. Căci de acum fiecare om va începe să plătească o „taxă de protecție antivirus” încă de la naștere. Toată viața lui... Indiferent dacă zama injectată chiar are efect sau nu, sau dacă îi afectează mai mult sau mai puțin sănătatea. Chiar nu contează. Indiferent dacă va fi scos direct, din buzunarul pacientului, sau indirect, prin căpușarea bugetului de sănătate. Banul va ieși oricum... și se va duce invariabil la ei, la Deștepții din Bigfarma.

Asta în condițiile în care mulți, prea mulți reputați medici din țară și de afară au tras nenumărate semnale de alarmă cu privire la inutilitatea sau chiar nocivitatea multora dintre vaccinurile „la modă”. Căci este deja o modă. Sau va deveni o modă. Copiii noștri nu se vor mai identifica și deosebi doar după personajele de film care le parazitează Copilăria, ci și după vaccinurile ce le vor fi administrate, după tulpinile de viruși ce le vor zburda prin vene. Și, ca orice e modă, unele vor pica repede în desuetudine... dar nu înainte de a tara generații. Sau de a distruge vieți... Vieți, nu procente, fie ele și după virgulă.

Altele vor rămâne „ever green” sau „oldies but goldies”, așa cum sunt vaccinurile pe care le-am primit și noi, bătrânii „fanatici religioși”. Poate singurele care ar trebui administrate.

Nu în ultimul rând, nu pot să nu văd cum se repetă un șablon, o rețetă securistică ce le reușește lor, progresiștilor-globaliști din servicii, aproape de fiecare dată! Și care lasă urme grele în viața cetății noastre... căci așa cum Securiștii nu pierd nicio ocazie, niciun atentat eșuat din Srilanka sau Australia pentru a ne restrânge drepturile civile, tot așa și băieții deștepți din Bigfarma au sesizat oportunitatea „pandemiei” de primăvară pentru a scoate din sertar o veche inițiativa legislativă. Una toxică, dar extrem, extrem de profitabilă pentru ei.

De aceea, deși nu sunt un specialist în medicină, am totuși dreptul la opinie! Și am dreptul de a fi stăpânul vieții și trupului meu, tot așa cum am dreptul să îmi educ și să îmi cresc copiii conform convingerilor mele.

Sunt drepturi date de Dumnezeu.
Și de Constituție.
Și sunt gata să lupt pentru a-mi apăra drepturile fundamentale!
Voi?”, se întreabă avocatul Dan Chitic într-un comunicat transmis redacției ActiveNews.

Reamintim că sâmbătă, 7 martie, vor avea loc proteste împotriva obligativității vaccinării în orașele importante ale României: București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Bacău, Buzău, Focșani, Arad, Alba Iulia, Arad, Piatra Neamț, Târgu Mureș ș.a. Protestul la care face referire Dan Chitic este organizat sâmbătă în Capitală, în fața Palatului Parlamentului, la ora 14:00, de Alianța Părinților, Asociația NeamUnit, Asociația Pro Decizii Informate și Asociația Pro Consumatori.