ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avocatul Dan Chitic, care și-a anunțat prezența la protestul împotriva limitării drepturilor constituționale din Piața Victoriei, a scris pe social media că atitudinea isterică a unei părți din presa „sistemului” în reflectarea știrii demonstrează că protestul „a deranjat rău”, deoarece „spulberă mitul și panisteria”.
 
Acesta și-a ilustrat postarea cu unele capturi de ecran conținând titluri de știri marca Digi 24, Hotnews și G4Media, care prezintă protestul ca pe un pericol public și nu se sfiesc să-i catalogheze pe protestatari drept propagandiști ai Rusiei, atentatori la siguranța publică sau alarmiști anti-vaccinuri. De asemenea, în astfel de titluri s-a strecurat mențiunea mincinoasă că protestatarii ar nega existența coronavirusului, când de fapt demersul lor e împotriva dictaturii motivate de amenințarea virusului. 
 
„Propaganda a luat foc!

Protestul ProConstituție și ProDrepturileCetătenești a deranjat rău, mesajul fiind clar: „oamenii rușilor” subminează dictatura corectpolitică Iohannistă.

„Capu’ limpede” vituperează scrâșnind, ziariștii sistemului la unison deplâng iresponsabilitatea celor „câțiva inteligenți asimptomatici”, toți înfierează cu mânie globalistă cetățenii care au ieșit să apere Constituția!

Pt propagandă e clar și simplu: cei din Piață sunt „inteligenți asimptomatici”, nesimțiți, idioți, iresponsabili manipulați de oamenii dușmanilor țării care „fac praf și pulbere societatea”! E bine... Le e frică!

Se spulberă mitul și panisteria...

Se risipește teama!

#Libertate!”, a scris avocatul Dan Chitic, vineri seară, pe contul personal de Facebook.