ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avocatul Gheorghe Piperea, inclus și el pe „lista neagră”  a celor de la ONG-ul Eurocomunicare, ca „agent al dezinformării covid-19 ”, alături de alte personaje publice, și de ActiveNews, a anunțat că va da în judecată organizația cu aere de apărătoare a adevărului în epoca Covid. „În calitate de Inamic public nr.1, de Goldstein din 1984 de George Orwell (scena celor 2 minute săptămânale de ură), voi cere niște explicații, daune morale și șteregerea mea de pe această listă neagră comunistoidă. În proces judiciar, desigur”, spune avocatul Piperea.
 
 Publicăm mai jos textul integral:
 
E mișto articolul de pe ActiveNews. Are foarte multe informații pe care nu mai trebuie să le caut eu.
Știu acum ce entitate "credibilă” a făcut "studiul” care mă pune în fruntea listei de "agenți de dezinformare” pe baza numărului de followeri/likeri (notă - nici nu știam că am vreo 76 de mii...), fără a arăta niciun criteriu științific, logic sau epistemologic după care alegațiile și opiniile mele ar fi informații false (notă - instigatorii "studiului” nu numai că nu fac distincția între opinie și știre dar, ca orice comunist sau propagandist nazist, pun orice idee ne-oficială sau critică în opoziție cu "știința” oficială de partid și de stat). Știu și ce "somități” științice stau la fundația asociației - de exemplu, unul dintre ei este un etern birocrat comunist* care l-a scos nevinovat de plagiat pe Ponta, în contra evidenței.
Știu acum și că o facultate, instituție publică finanțată din bani publici, este implicată în acest act eroic de demascare a inamicilor poporului.
Acum bănuială mea că s-au folosit bani publici să se demaște "dușmanii poporului” s-a adeverit.
Îmi dau seama acum și cum anume s-au colportat concluziile acestui studiu în publicațiile haștagiste de gen europa (deloc) liberă. Publicații vinovate - să fie clar - de trivializarea ideii de drepturi și libertăți ale omului, atât sub impactul "luptei” contra corupției, cât și sub presiunea "luptei” contra pandemiei, ambele niște jalnice spectacole de wrestling derulate, sub ochii noștri și aplauzele interesate ale trompetelor globaliste, de "autoritățile” române.
În calitate de Inamic public nr.1, de Goldstein din 1984 de George Orwell (scena celor 2 minute săptămânale de ură), voi cere niște explicații, daune morale și șteregerea mea de pe această listă neagră comunistoidă. În proces judiciar, desigur.
N-aș fi ținut neapărat să demarez un astfel de proces, dar mă înfurie rău să văd că mereu, dar mereu, primii și cei mai răi inchizitori sunt ipocriții plini de pete morale și schelete în dulap.
Păcat de studenții ăia puși, săracii, să citească sutele de pagini de producții plicticoase ale mele de pe feisbuc (notă - astea sunt sursele înfierării mele cu mânie proletară; mă mir că încă nu mi s-a blocat pagina...).
Și păcat de banii publici cheltuiți aiurea - poate ar fi fost mai utili dacă erau dați ca bursă unor stutenți săraci care nu au bani de laptop pe care să urmărească magistralele cursuri on line de la SNSPA, academia cu și despre genii ale fostei fabrici de cadre politice comuniste Ștefan Gheorghiu.

*Auziți și voi - fost șef de secție la revista Era socialistă... Și uitați-vă la figura severă de cenzor securist pe care o afișează insul respectiv pe ActiveNews. Nu-i așa că vă inspiră încredere? Cu asemenea eroi, sigur covidul va fi mătrășit”., a scris avocatul dând apoi trimitere la articolul nostru
 
 
Iată și figurile tovarășilor Noii Ere Socialiste Covidiene, Paul Dobrescu, de la Era Socialistă, și Alina Bârgăoanu, de la EuroComunicare: