ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asociația pentru Inițiativă Civică și Democrație Participativă (AICDP) va fi prezentată presei locale, vineri, 1 iulie, ora 15.00, de către avocatul Gheorghe Piperea, președintele platformei, în cadrul unei conferințe de presă, informează ȘtiriCraiova.

„Profesor universitar doctor la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București, managing partener la "Piperea & Asociații”, prezența domnului avocat la Craiova se datorează lansării platformei civice "Asociația pentru Inițiativă Civică și Democrație Participativă”, au transmis reprezentanții AICDP.

În cadrul întâlnirii va fi expusă motivația punerii bazelor filialelor, vor fi oferite explicații exemplificate ale inițiativei civice și democrației patricipative și ”vor avea loc discuții privind situația economică la nivel național și internațional, restrângerea drepturilor și libertăților cetățenești, cele mai recente decizii luate la nivel european (amprenta individuală de dioxid de carbon, portofelul digital, prelungirea certificatului verde etc.)”, mai spun cei de la AICDP, potrivit sursei citate.

Iată și Comunicatul de presă al ACDP – România Nes(u)pusă:

"Asociația pentru Acțiune Civică și Democrație Participativă” (AICDP) vă invită vineri, 01 iulie 2022, începând cu ora 15.00, la "Taverna to Petrino” (Craiova, str. Eroilor, nr.23), la conferința de presă susținută de Gheorghe Piperea, în calitate de presedinte al Asociației, în prezența membrilor fondatori, cu ocazia lansării platformei sale civice a Asociației.

Conferința de presă va avea următoarea structură:

– prezentarea Asociației și motivația punerii bazelor filialelor din Timișoara, Brașov și Craiova

– explicații ale conceptelor de inițiativei și acțiune civică și de democrației patricipativă

– discuții privind situația economică la nivel național și internațional, precum și privitoare la restrângerea drepturilor și libertăților cetățenești la nivel general și global și la cele mai recente decizii luate la nivel european (amprenta individuală de dioxid de carbon, portofelul digital, prelungirea certificatului verde etc.)

 

– întrebări din partea presei


Vă așteptăm cu drag!”