Avocatul Gheorghe Piperea consideră că Parchetul General folosește resursele instituției pentru a comunica chestiuni personale ale lui Augustin Lazăr, întrebând „nu este un mega-abuz în serviciu”?, scrie stiripesurse.ro.

„Cum se face că parchetele astea ale vieții comunică oficial chestiuni ce țin strict de belele personale ale șefilor lor vremelnici? Ăsta nu este un mega-abuz în serviciu? Estimez că niște comunicate publice utilizează personal plătit de noi, logistica finanțată de noi si ale costuri în sarcina noastră. Iar terfelirea imaginii și încrederii în instituțiile justiției sunt prejudicii incomensurabile, cauzate tot nouă. Așadar, onorabililor, vă mai ascundeți mult pe după grefiera sau în spatele antetului parchetelor?”, a scris Piperea pe Facebook.

Laboratorul ImunoMedica


Parchetul General a publicat sâmbătă, pe site-ul instituției, documentele care arată criteriile, condițiile și documentele pe care Ministerul Justiției le-a solicitat lui Augustin Lazăr, în aprilie 2016, când a candidat pentru funcția de procuror general, pentru a demonstra că procedura a fost legală.

„Urmare a afirmațiilor manipulatorii lansate în mass-media, arătăm care au fost ,,Criteriile, condițiile și documentele solicitate de către Ministerul Justiției pentru desfășurarea procedurii de numire, în aprilie 2016, a procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – procedură legală și transparentă”, se arată pe site-ul Parchetului General.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.