ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


S-au înregistrat deja primele cazuri de reacții severe post vaccinare, la cadre medicale din România. De asemenea, potrivit datelor puse la dispoziția CNCAV de către Institutul Național de Sănătate Publică, prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), în acest moment alte 13 reacții adverse sunt în curs de investigare, ceea ce înseamnă că sunt mai grave decât cele semnalate în mod obișnuit, respectiv febră, cefalee, mialgii, artralgii, astenie, alergii de tip urticarie. Până acum s-au înregistrat un deces oficial și unul neoficial imediat după administrarea vaccinurilor: asistentul medical de la Mangalia, de 49 de ani, și cazul doamnei de 73 de ani din Bacău. Dar cazurile ar putea fi mai multe.

„De covid te poți trata, de efectele adverse ale vaccinului anti-covid, nu!”, a scris pe Facebook avocatul Gheorghe Piperea, anticipând un val de falimente Big Pharma, pentru că vor fi milioane de cazuri de malpraxis la nivel global în cazul vaccinurilor anti-covid.
 
 

„A apărut primul caz de paralizie facială („căderea feței”, cum sună varianta în limba română a prospectului vaxinului) cauzată de vaxin. Victima este medic la un spital din Vâlcea. 
Reacțiile adverse au apărut la 10 minute după administrarea rapelului, iar pareza a doua zi. Femeia are doar 32 de ani. 
Un asistent medical în vârstă de 64 de ani este în comă după ce s-a infectat cu covid, în ciuda administrării vaxinului. 
Este evident că sunt mult mai multe cazuri dar, fie nu sunt deloc raportate, fie sunt ținute la secret. 
Mesaj pentru cenzorii feisbuc - culmea transparenței, băieți, este că până și în SUA procentul de raportare a efectelor adverse este de sub 1% din numărul real de cazuri (cifra rezultă din statisticile sistemului de raportare VAERS). 
Asistăm, desigur, la o mega operațiune de ascundere sub preș a mizeriei. 
Estimez însă o perioadă foarte "interesantă” de falimente ale Big Pharma, pentru că vor fi milioane de cazuri de malpraxis la nivel global. Când vor paraliza sau muri zeci de mii de americani, nimeni nu va mai putea opri valul de răzbunare judiciară. Nu uitați că avocații americani (spre deosebire de avocații de la noi) au dreptul să își facă reclamă și să își racoleze clienții chiar din spitale sau de la ceremoniile funerare. 
PS: În Germania, într-un singur cămin de bătrâni, au fost 13 decese consecutive administrării vaxinului. În Spania, numărul acestor decese a depășit 30. 
PPS: Concluzie - de covid te poți trata, de efectele adverse ale vaccinului anti-covid, nu”, a scris avocatul Gheorghe Piperea pe Facebook.