ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Părinții Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani din Caracal, despre care Gheorghe Dincă a spus că a omorât-o, sunt audiați, joi, la Poliția Caracal, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din anchetă. Surse din anchetă au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că părinții Alexandrei Măceșanu sunt audiați la sediul Poliției Caracal. Oamenii legii vor să refacă întregul traseu al Alexandrei din ziua în care a fost răpită.

De asemenea, părinții Alexandrei sunt întrebați dacă doresc să se constituie parte civilă în dosar.

În ceea ce îl privește pe Gheorghe Dincă, acesta va participa, joi, la percheziția informatică, alături de avocatul său. Anchetatorii verifică telefoanele lui Dincă, precum și aparatul de fotografiat și laptopul, ridicate din casa acestuia.
 
Tonel Pop, avocatul familiei Melencu a confirmat miercuri seara, în exclusivitate la emisiunea ”Sinteza Zilei”, că telefonul de pe care Alexandra Măceșanu cea de-a doua victimă a lui Gheorghe Dincă a fost distrus prin ardere, informează antena3.

„Acel telefon nu face parte din cele trei telefoane care au fost expertizate, în sensul că s-a clonat, s-a copiat tot ce este în ele, urmând ca de joi să fie deschise pentru a fi vizionate. În acele telefoane nu se regăsește telefonul de pe care a sunat Alexandra. Dincă a declarat că acel telefon este ars”, a declarat Tonel Pop.

Avocatul Tonel Pop a subliniat că familia Luizei a fost sunată de mai multe ori, de persoane diferite, care au spus că fata a plecat în străinătate, adăugând că Gheorghe Dincă are cel puțin un complice.

„Din mărturiile date, au fost două persoane cu două voci total diferite. O persoană mai tânără, undeva pe la 30 de ani și cea de-a doua persoană cu o voce mai guturală a unei persoane de peste 60 de ani. Gheorghe Dincă recunoaște acest al doilea telefon, însă rămâne în aer prima persoană”, a subliniat Tonel Pop.

Avocatul a subliniat că apelurile au fost inițiale în zile diferite, de pe SIM-uri diferite, de către persoane diferite.