Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a lansat acuzații grave la adresa DIICOT, la scurt timp după ce s-a aflat că familia lui Gheorghe Dincă a fost chemată la audieri. Avocatul familiei Luizei susține că se simte urmărit și interceptat și va depune o cerere către CSM și Parchetul General pentru a face o anchetă, anunță Antena3. Avocatul susține că familiile victimelor și jurnaliștii, dar și avocații părților vătămate din Cazul de la Caracal, ar fi interceptați.

„Am aflat și eu cu puțin timp în urmă că familia inculpatului va fi audiată la 12:00. DIICOT dă către mine note e genul următoarele două săptămâni vom avea activitiăți la Caracal, la București și nu mai știu unde. Am făcut o cerere expres să mi se spună clar ce și cum, am venit special să aflu. S-a evitat să nu fiu la audierea familiei Dincă. Mai mult, eu l-am cerut. Ieri am făcut o plângere, ieri am prezentat-o procurorului de caz, care mi-a zis că nu se poate înregistra la Caracal, am venit aici. Ei au citat înainte, pe ascuns. Se joacă de-a v-ați-ascunselea cu noi. Orice avocat din dosar are dreptul să asiste la audiere.

Acest lucru disperă pe anchetatori. Să nu fie puse alte întrebări edecât cum vor dânșii. Ascund ceva și asta e pe față. Mă simt urmărit, mă simt supravegheat, mă simt interceptat. O să fac o cerere către CSM și către Parchetul General pentru a se ancheta cât din fondurile DIICOT sunt alocate pentru cei care comentează împotriva DIICOT pentru acest caz”, a declarat Tonel Pop.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews