ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Timpul va trece și ne va arăta că nu se va întâmpla nimic în acest dosar, oricât ar încerca oamenii aceștia să scoată ceva, transmite avocatul lui ÎPS Teodosie, după ce DNA a început urmărirea penală a lui ÎPS Teodosie, potrivit Știripesurse.

Avocatul Adrian Cuculis: "Nu se va întâmpla nimic după acest dosar!
 
 
În economia unui dosar, strângerea de probe se face în mod loial. Felul în care s-a deschis acest dosar este neloial. Faptul că s-a trecut imediat la calitatea de suspect (a lui Teodosie, n.r.) mi-a ridicat niște semne de întrebare și, bineînțeles, nu poți să dai declarații până nu vezi actele de urmărire penală.

Am discutat cu ÎPS Teodosie chiar înainte de emisiune și poziția este următoarea: sigur că o infracțiune cum este cea de cumpărare de influență a fost destul de lesnicioasă pentru cei care au făcut acel material. El a fost prezentat în mod public, și atunci nimeni nu putea fi tras la răspundere.

Acolo e vorba despre un preot sau fost preot care avea contracte cu episcopii și arhiepiscopii și care, probabil, la un moment dat, nu a mai primit niciun fel de contract și s-a gândit că e bine să facă lucrul acesta. Timpul va trece și ne va arăta că nu se va întâmpla nimic în acest dosar, oricât ar încerca oamenii aceștia să scoată ceva, cum că s-ar fi întâmplat în neregulă", a spus, la Antena 3 CNN, avocatul Adrian Cuculis, care-l reprezintă pe Teodosie.