ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, declara pentru Fox News, la o zi după ieșirea din spital a președintelui, că susținătorii purtării măștilor iau drept dogme științifice niște teorii asupra cărora nici măcar specialiștii nu au ajuns la un consens.

„Doar pentru a juca rolul de avocat al diavolului, [Biden] ar spune probabil că el nu a avut coronavirus, în timp ce președintele a avut, el nefiind un mare fan al purtării măștilor”, a subliniat prezentatoarea Martha MacCallum de la Fox News, citată de The Guardian, înainte de a fi contrazisă de Giuliani.

„Nici eu nu am avut coronavirus și nu port mască atât de des pe cât, probabil, ar trebui ... Ceea ce ei pretind că este știință este, de fapt, o absurditate”, a spus Giuliani, citat de The Guardian.

În interviul de la Fox News, Rudy Giuliani i-a transmis lui Joe Biden, contracandidatul lui Trump la președinție, că

„I-aș spune lui Joe că nu înțelege ce sunt oamenii de știință. În primul rând, ascultați-vă doctorii; cu siguranță, ei vă cunosc istoricul personal. Doctorii însă nu sunt oameni de știință. Oamenii de știință aproape întotdeauna au păreri aflate în concurență. Despre asta e vorba în știință. Știința nu este o religie didactică, dogmatică. Aproape fiecare principiu al științei medicale e supus unor opinii divergente. Știința nu este despre a purta acea mască, Joe, atunci când susții un discurs și oamenii sunt la 15-20 de metri distanță de tine. Singurul lucru pe care-l poți infecta este teleprompterul, situat mai aproape de tine decât publicul. Deci, nu mă las prostit de tine”, i-a transmis Rudy Giuliani lui Joe Biden.

După cum vă informam la acea dată, Donald Trump a fost internat cu coronavirus la spitalul militar „Walter Reed”, de vineri, 2 octombrie, până duminică, 4 octombrie, când s-a externat susținând că, în urma tratamentului pe care l-a primit, se simte „mai bine decât acum 20 de ani”. Declarațiile avocatului său, Rudy Giuliani, au fost făcute în noaptea de luni spre marți, la Fox News.