ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un profesionist și un om guvernat de empatie, scrie presa locală. Avocatul Călin Alin Apati s-a stins pe un pat de spital, la Fundeni, acolo unde a dus o ultimă luptă cu o boală rară și gravă, care a apărut recent, a transmis BihorJust.

Starea sa de sănătate a fost una foarte gravă, fiind în comă la Spitalul Fundeni din București și luptându-se cu o afecțiune rară și mortală, scrie și PresaSM

Citiți și Dr. Anca Nițulescu despre Intoxicarea cu metale grele: Ne-așteaptă boli cronice, așa-zis incurabile, foarte stranii, din ce în ce mai stranii. Metalele grele în cancer și boli cronice

Așa cum scrie SatuMareJust, Călin Alin Apati a devenit avocat în anul 2004, după ce a trecut examenul de intrare în Baroul Satu Mare, iar din anul 2008 a profesat în cadrul Baroului București.

Bun profesionist, Călin Alin Apati a fost inclusiv avocatul șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, ca urmare a prestațiilor sale consistente la bară, menționează sursele amintite.

Miercuri, 15 martie 2023, Baroul București a anunțat decesul domnului avocat Alin-Călin Apati.

Alin-Călin Apati a fost membru al Baroului București din 1 februarie 2008 și a exercitat profesia de avocat până la data decesului, 14 martie 2023, scrie, puțin ciudat, Juridice.ro, având în vedere că decedatul se afla în ultima perioadă în comă la Fundeni, conform presei locale.

Corpul profesional al avocaților din Baroul București adresează familiei îndoliate sincere condoleanțe, mai scrie sursa citată.

În ultimii ani, avocatul aflat în floarea vârstei a revenit în orașul natal Tășnad, dorind să fie mai aproape de familia sa. Avocatul a mai fost candidat la funcția de consilier local PSD Tășnad în 2020 și se prezenta cu însemne ale masoneriei pe contul personal de Facebook unde se raporta vaccinat în ianuarie 2021. Au trecut doi ani.

Citiți și 2023. ANUL 3. ANUL MORȚII SUBITE (și anul în care vacciniștii descoperă apa caldă numai că acum curge cu sânge și cheaguri lungi de doi metri)

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews