ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Organizația Mondială a Sănătății recomandă purtarea măștii de protecție în locuințe pentru a preveni infectarea atunci când distanțarea socială nu se poate respecta.  ”În interior, cu excepția cazului în care ventilația a fost evaluată ca fiind adecvată, OMS recomandă publicului larg să poarte o mască non-medicală, indiferent dacă se poate menține o distanță fizică de cel puțin 1 metru”, a declarat șeful OMS.
 
Organizația Mondială a Sănătății recomandă să evităm petrecerile mari în familie de sărbători, informează AFP, potrivit Agerpres. La noi, în acest moment, în spațiile publice numai fumătorii și cei care mănâncă pateuri sau covrigi pe stradă pot să stea fără mască pe gură.

„Este incredibil de dificil pentru că, în special în perioada sărbătorilor, vrem foarte tare să fim cu familia noastră. Însă în unele cazuri, a nu avea o mare reuniune de familie este opțiunea cea mai sigură”, a subliniat Maria Van Kerkhove, însărcinată cu gestionarea pandemiei în cadrul OMS.