ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce a căzut de trei ori pe scările avionului prezidențial, la prima lui conferință de presă în calitate de șef al Casei Albe, președintele Joe Biden, în aparență cu o cască în ureche, s-a făcut de râs, din nou.  Vă prezentăm câteva perle din timpul primei sale conferințe de presă, surprinse de Breitbart și însoțite de secvențele video:

1. Biden s-a bâlbăit și apoi a susținut că îi e dor de fostul președinte Donald Trump. Al 46-lea președinte al SUA a fost întrebat dacă urmează să candideze la alegerile din 2024, în contextul în care Trump a precizat deja că va candida din nou. 
"Predecesorul meu. Doamne, mi-e dor de el", a spus el sarcastic, înainte de a confirma intenția de a candida în 2024. „Da, voi candida și eu!”, a susținut președintele-marionetă de 79 de ani.

2. Biden are un blocaj de Gaga. Într-un alt moment, Joe a rămas blocat în timpul declarației sale, încurcându-se în idei "Deci, cel mai bun mod de a face ceva...dacă ții aproape și îți este drag, uh, um, îți place să poți-oricum-vom face multe lucruri". "Bine, um...stai pe...uh...îmi pare rău", a spus Biden, uitându-se pe listă. 

3. Cioara și Vulturul. Biden a atacat integritatea electorală a proiectelor de lege în state precum Georgia și Michigan. "Acest lucru îl face pe Jim Crow (cioara) să semene cu Jim Eagle (vultur) ", a spus Biden, nedefinind cine este mai exact "Jim Eagle".

4. Biden se asigură că răspunsul său neclar este totuși clar.Acesta a refuzat să spună când va fi transparent în privința crizei frontierei: "Voi fi transparent îndată ce voi fi în măsură să implementez ceea ce facem chiar acum". 
Reporterul: "Cât de curând va fi asta?"
Biden: "Nu știu, ca să fiu clar".

Cecilia Vega, Reporterul ABC News, i-a spus lui Biden că s-a întors ieri de la frontieră și a descris condițiile inumane din Donna, Texas, unde adulți și copii dorm pe jos înveliți în folii de metal (foto), asta după ce administrația lui Biden a încurajat migranții să vină la frontieră, amintește breibart.com ."Care este reacția dumneavoastră la unele din aceste imagini care au apărut din acea facilitate specială. Ce se întâmplă în interior este acceptabil pentru dvs, și când va fi rezolvat acest lucru?", a întrebat ea.
Biden: "Este o întrebare serioasă, nu? E destul de acceptabil pentru mine, hai!"