ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 ACTUALIZARE18:00  : Agenția de gestionare a dezastrelor din Turcia, AHAD, a declarat că aproape 650 de replici au fost înregistrate de la cele două cutremure cu magnitudinea de 7,8 și 7,6 grade care au avut loc luni. Bilanțul morților în Turcia și Siria a depășit 19.000 de persoane, potrivit ȘtiripeSurse.

ACTUALIZARE 13:30: Bilanțul victimelor cutremurelor devastatoare care au lovit luni Turcia și Siria se ridică acum la cel puțin 17.176 de morți, potrivit autorităților.
 
Bilanțul cutremurului devastator care a lovit Turcia și Siria se ridică acum la cel puțin 15.383 de morți, inclusiv cetățeni străini, potrivit autorităților. Printre decedați sunt și cetățeni străini, transmite Sps.
 
Republica Moldova a anunțat miercuri că trei cetățeni ai săi au murit în Turcia.
  
În acest timp, în Turcia, sunt prezente 2 echipe de sprijin din România, formate din personal specializat de căutare-salvare RO-USAR, medici și asistenți SMURD, personal cu echipe canine din cadrul Clubul Câinilor Utilitari, Câini de Salvare Transilvania, Câini de Salvare Gugulania, care se află în permanentă legătură cu autoritățile turce.
 
Salvatorii români au scos de sub ruine până acum patru persoane.
 
 
Revenim cu actualizări...