ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Numai niște suflete curate mai pot schimba ceva în țara asta. Trebuie să devii tu întâi lumină, ca să îi poți lumina pe ceilalți.” - Părintele Justin Pârvu
 
Ofertă de carte -  Pachet cu cele patru volume „Ne vorbește Părintele Justin Pârvu”, publicate de Fundația Justin Pârvu de la Petru Vodă
«Binecuvântați», zic monahii în locul oricărui alt salut. «Domnul» e răspunsul cuvenit. Altfel spus, Logosul, Cuvântul lui Dumnezeu și Dumnezeul și Mântuitorul nostru să te binecuvânteze și să vină între noi! Și când Preadulcele Iisus Hristos vine în mijlocul a doi oameni, atunci își fac loc în sufletele lor iubirea, pacea, smerenia, mila. Să vă amintiți că binecuvântarea Domnului este aceea care te duce în Rai. Ca să fim binecuvântați suntem datori să învățăm a cultiva și a trăi neîntrerupt binecuvântarea lui Dumnezeu.”

Dionisie Makris, Așa cum ne vorbește Dumnezeu, Editura Sophia, București, 2022

„În mijlocul crizelor succesive ale vremurilor noastre mulți cred că Dumnezeu ne‑a părăsit. Dar oare așa e? Nicidecum! Și asta ne‑o arată destui oameni care au reușit să audă glasul lui Dumnezeu, să‑I dea ascultare și să‑și schimbe decisiv viața. 
Istorisirile din volumul Așa cum ne vorbește Dumnezeu nu sunt altceva decât spovedaniile unor oameni care s‑au străduit din răsputeri să răspundă invitației primite din partea Însuși Dumnezeului Treimic – singurul Dumnezeu adevărat. 
Neîndoielnic, mărturiile acestor oameni aleși se vor arăta ziditoare de suflet și vor aduce mult folos duhovnicesc cititorilor cu inima pregătită să primească binecuvântarea Domnului!”, se scrie despre volum.

Doar câteva dintre titlurile oferite în aceste zile de sărbătoare de CarteOrtodoxă.ro pentru Editurile Sophia, Predania și Cathisma, la reducere de 25%, cum sunt și cele de mai jos:

Un pachet pentru Sărbătorile ce vin: Viața și minunile Sfântului Nicolae (o carte pentru copii, părinți, bunici), Viața Domnului Iisus Hristos (cea mai frumoasă povestire pentru copii), Sfântul Nicolae, făcătorul de minuni (Viața, canonul, acatistul) și Sfântul Nicolae și cele nouă monede de aur.