Vorbitorii care s-au perindat, sâmbătă, la microfonul evenimentului organizat în fața Catedralei Mitropolitane din Cluj au adresat acuzații la adresa comunității LGBT și l-au taxat pe edilul Clujului, Emil Boc, pentru faptul că e de acord și semnează manifestările din ultimii patru ani ale acestei minorități, scrie cluj24.ro, preluat de Cotidianul.

Ei și-au spus și nemulțumirea legată de faptul că administrația locală autorizează, nu de azi, nu de ieri, ci de ani buni, marșul Cluj Pride 2021, al comunității LGBTQ.

Codrin Goia, liderul de la Noua Dreaptă, s-a legat de primarul Emil Boc, reclamând faptul că în ultimii 4 ani, edilul Clujului a fost de acord cu „parada abominantă”.

Câteva idei din speechul lui:

„Nu vom tăcea și nu vom lăsa să mai existe această paradă. Domnul Boc apare pe la biserici, dar pe la spate autorizează parada homesexualitate.

Dragi români, dragi clujeni, în fiecare an dacă se va mai face această paradă abominantă și orice alte manifestări homosexuale aici în Cluj nu vom lăsa lucrul acesta fără răspuns.

Nu vom tăcea și nu ne vom opri în a-l mustra pe domnul primar, că va fi Emil Boc sau altcineva. Nu suntem aici să facem politică, nu vă spunem votați cu cineva sau cu altcineva, dar putem să spunem să nu mai votați cu oameni care nu țin la familie, oameni care autorizează degenerarea sexuală în stradă.”

În piață s-au afișat doi tineri cu un banner pe care scria „Boc e gay?”, mai transmit sursele citate.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews