ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce adeseori testele RT-PCR au dat rezultate fals-pozitive pentru coronavirus sau nu au putut distinge între noua boală și gripa obișnuită, Centrele pentru Controlul și Prevenția Bolilor din SUA anunță că vor renunța la această metodă de testare începând cu 1 ianuarie 2022. Informarea a fost publicată pe 21 iulie 2021 pe pagina web guvernamentală americană, pentru a da timp laboratoarelor și centrelor de testare să se aprovizioneze cu alte metod de diagnostic existente pe piață. Acestea vor putea face diferența între infecțiile cu noul coronavirus și cele cu virusul gripal obișnuit.

„După 31 decembrie 2021, CDC va retrage cererea adresată Administrației SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) de autorizare a utilizării în regim de urgență (EUA) a panelului de diagnostic CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR, testul introdus pentru prima dată în februarie 2020 pentru detectarea doar a virusului SARS-CoV-2. CDC emite această notificare prealabilă pentru ca laboratoarele clinice să aibă timp suficient pentru a selecta și implementa una dintre numeroasele alternative autorizate de FDA.

Pentru a se pregăti de această schimbare, CDC recomandă laboratoarelor clinice și centrelor de testare care au utilizat testul CDC 2019-nCoV RT-PCR să selecteze și să înceapă tranziția către un alt test COVID-19 autorizat de FDA. CDC încurajează laboratoarele să ia în considerare adoptarea unei metode multiplexate care poate asigura detectarea și diferențierea SARS-CoV-2 și a virusurilor gripale. Astfel de teste pot facilita testarea continuă atât pentru gripă, cât și pentru SARS-CoV-2 și pot economisi atât timp, cât și resurse, pe măsură ce ne apropiem de sezonul gripal. Laboratoarele și centrele de testare ar trebui să valideze și să verifice testul selectat în propriile lor instalații înainte de a începe testarea clinică pe baza acestuia”, se arată pe pagina web a CDC. 
 
Prin acest anunț, CDC recunoaște că testul PCR nu făcea bine diferența dintre noul coronavirus și virusurile gripale obișnuite. De unde și numărul de infectări galopante care se raportau săptămânal pentru a întreține isteria carantinării!
 
După cum ActiveNews a anunțat încă din martie 2021, testele PCR au fost denunțate chiar de inventatorul acestora, care avertiza că ele pot fi amplificate atât de mult încât să devină nefiabile pentru diagnosticare, dând rezultate care să descopere „aproape orice în oricine”. Fostul laureat al premiului Nobel se pronunța împotriva folosirii acestor teste în modul în care au ajuns ele să fie utilizate pe scară largă. Kary Mullis a murit în august 2019, în mod ciudat, cu doar câteva luni înainte ca invenția sa să fie folosită ca test pentru COVID, iar rezultatele acestor teste pentru carantinarea și izolarea populației, în lumea întreagă. Rămâne de văzut cine va plăti pentru cei aproape doi ani în care testele fals-pozitive și rezultatele eronate au făcut posibile abuzurile medicale față de sute mii, poate chiar milioane de „asimptomatici”, dând argument unor scelerați să umple spitalele cu oameni care nu sufereau pe Covid și să închidă apoi lumea în case de teama „colapsului sistemului sanitar” în fața numărului copleșitor de „cazuri”.
 
Dacă în urmă cu 4 luni eram considerați drept conspiraționiști pentru că puneam la îndoială eficacitatea „sacrosanctă” a testării PCR, iată că acum „conspirația” a fost recunoscută de „surse oficiale” precum paginile guvernului SUA. Nu este singurul subiect în care putem spune azi, la fel ca în trecut, că am avut dreptate. Iar asta, în ciuda atacului furibund al unor „verificatori factuali” sau activiști politici care a făcut ca știri precum aceasta să nu mai poată fi postate pe Facebook. Să vedem cum vor cenzura ei pagina CDC-ului! Dar mea culpa și-o vor face vreodată?