ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnaliștii de la Project Veritas l-au dat de gol pe unul dintre cei mai importanți membri ai Pfizer, Jordon Trishton Walker, Director de Cercetare și Dezvoltare, Operații Strategice și planificare științifică mARN. Într-un interviu filmat cu camera ascunsă, Walker a afirmat că gigantul farma „se gândește” să provoace mutații virusului Covid pentru a dezvolta noi vaccinuri în mod „preventiv”.
 
Iată ce a afirmat directorul de Cercetare al Pfizer:
 
"Unul dintre lucrurile pe care le explorăm este, de exemplu, de ce să nu creăm noi mutații ale virusului, astfel încât să putem dezvolta preventiv noi vaccinuri, nu? Așadar, trebuie să facem asta. Totuși, dacă vom face asta, există riscul ca, după cum vă puteți imagina - nimeni nu vrea ca o companie farmaceutică să facă mutații ale virusurilor".

Nu spuneți nimănui. Promite-mi că nu vei spune nimănui. Modul în care ar funcționa [experimentul] ar fi ca noi să punem virusul în maimuțe și să le facem succesiv să se infecteze între ele, iar noi să colectăm mostre în serie de la ele."

Trebuie să fii foarte controlat pentru a te asigura că acest virus [COVID] la care ii provocăm mutații nu creează ceva care să se răspândească peste tot. Ceea ce, bănuiesc, este modul în care virusul a început în Wuhan, ca să fiu sincer. Nu are sens ca acest virus să fi apărut de nicăieri. Este o prostie".

Din câte am auzit, ei [oamenii de știință de la Pfizer] îl optimizează [procesul de mutație al COVID], dar o fac încet pentru că toată lumea este foarte precaută - evident, nu vor să îl accelereze prea mult. Cred că ei încearcă, de asemenea, să o facă doar ca un lucru exploratoriu, deoarece, evident, nu vrei să anunți că descoperi viitoarele mutații”, a afirmat directorul de cercetare și dezvoltare al Pfizer, Jordan Trishton Walker.