ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În zilele premergătoare aprobării de către FDA a vaccinului COVID-19 de la Pfizer, oficialii din domeniul sănătății din SUA și din Marea Britanie au încheiat un "acord de confidențialitate reciprocă" pentru a păstra sub tăcere efectele adverse ale vaccinului, relatează The Defender.

Pe scurt:

- Oficialii din domeniul sănătății din SUA și din Regatul Unit au discutat despre "reacțiile anafilactice" datorate vaccinurilor COVID-19 și au subliniat "acordul de confidențialitate reciprocă" în ceea ce privește acest subiect.

- Știrea a fost dezvăluită în 57 de pagini de documente ale Departamentului de Sănătate și Servicii Umane al SUA (HHS) prin intermediul unui proces în temeiul Legii privind libertatea de informare (FOIA).

- Un schimb de e-mailuri din 14 mai 2021 arată, de asemenea, preocupările legate de administrarea vaccinurilor COVID-19 în timpul sarcinii

- Documentele de reglementare arată că Pfizer știa de scăderea eficienței vaccinurilor sale în aprilie 2021, dar nu a recunoscut public acest lucru până la sfârșitul lunii iulie 2021.

Studiile preclinice pentru vaccinurile COVID-19 de la Pfizer au avertizat, de asemenea, asupra rabdomiolizei, adică descompunerea mușchilor scheletici, dar studiul a raportat că a fost "finalizat fără probleme de siguranță".

În zilele premergătoare aprobării de către Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA) a vaccinului COVID-19 de la Pfizer-BioNTech, a fost încheiat un acord pentru a ține sub tăcere reacțiile adverse grave.

Oficialii din domeniul sănătății din SUA și din Marea Britanie au discutat despre "reacțiile anafilactice" datorate serurilor COVID-19 și au subliniat "acordul de confidențialitate reciprocă" cu privire la acest subiect.

Știrea a fost dezvăluită de Judicial Watch, care a obținut 57 de pagini de înregistrări HHS puternic redactate prin intermediul unui proces FOIA.

Inițial, Judicial Watch a depus o cerere FOIA (Legea privind libertatea de informare ), în august 2021, care a cerut în mod specific:

"Toate e-mailurile trimise către și de la membrii Comitetului consultativ pentru vaccinuri și produse biologice conexe cu privire la evenimente adverse, decese și/sau leziuni cauzate de vaccinurile experimentale pentru prevenirea sau tratamentul SARS-CoV-2 și/sau COVID-19 produse în prezent de Pfizer/BioNTech, Moderna și/sau Johnson & Johnson".

Solicitarea a fost ignorată, ceea ce a dus la intentarea procesului care a dezvăluit în cele din urmă acordul de confidențialitate dintre autoritățile de reglementare din SUA și din Regatul Unit.

"De ce suntem implicați într-un acord secret pentru a păstra secrete informațiile despre evenimentele adverse legate de vaccinuri?" a întrebat președintele Judicial Watch, Tom Fitton. "Cred că este pur și simplu îngrijorător. Documentele vorbesc de la sine".

Oficiali americani și britanici au încheiat un pact pentru a păstra secretul asupra problemelor de siguranță

Pactul a fost dezvăluit într-o serie de schimburi de e-mailuri din decembrie 2020. Inițiat de Jonathan Mogford, directorul de politici al Agenției de reglementare a medicamentelor și produselor de sănătate din Marea Britanie, și trimis comisarului FDA, Janet Woodcock, și lui Peter Marks, directorul Centrului pentru evaluarea și cercetarea produselor biologice.

Judicial Watch a raportat:

"Ca fundal, Mogford include informații despre "două cazuri de reacții anafilactice la persoane cu un istoric puternic de reacții alergice în trecut".

"Marks îi răspunde lui Mogford: "Ar fi foarte util dacă Biroul nostru de Vaccinuri ar putea primi detalii suplimentare [redactate] de la MHRA [Agenția de Reglementare a Medicamentelor și a Produselor de Sănătate din Marea Britanie], în conformitate cu termenii acordului nostru reciproc de confidențialitate".

"Mogford răspunde ulterior: 'Atașat sunt [redactat] sper că este de ajutor între timp. Dacă pot să vă reamintesc - informații împărtășite conform acordului nostru de confidențialitate.""".

Un schimb de e-mail din 14 mai 2021 discută, de asemenea, despre preocupările legate de administrarea injecțiilor COVID-19 împreună cu alte vaccinuri în timpul sarcinii.

Potrivit Judicial Watch:

"Dr. Amanda Cohn de la CDC [Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA] a trimis un e-mail către Marion Gruber, directorul Biroului de Cercetare și Revizuire a Vaccinurilor, și Peter Marks, directorul Centrului pentru Evaluarea și Cercetarea Produselor Biologice, cu subiectul "Administrarea în comun a vaccinurilor COVID-19 cu alte vaccinuri în timpul sarcinii".

"Gruber scrie: "Sunt de acord cu acest limbaj".

"Marks le răspunde apoi lui Cohn și colegei sale de la CDC, Sarah Mbaeyi: "Și eu pot trăi cu asta. Vă rog să mă anunțați dacă doriți să vă conectați mai târziu în legătură cu problema evenimentelor adverse. Se pare că munca este încă în curs de desfășurare, dar anunțați-mă. Mulțumesc.

", răspunde Cohn: 'Avem o întâlnire cu Rochelle [probabil directorul CDC, Rochelle Walensky, directorul CDC] la ora 15:30 pentru a stabili dacă ar trebui să spunem ceva sau să așteptăm până când vom avea informații mai definitive. Vă voi anunța unde ajungem". Nu sunt sigur că există un răspuns corect"".

"A fost nevoie din nou de un proces pentru ca administrația Biden să predea, deși puternic redactate, informații privind siguranța vaccinurilor COVID pe care publicul are tot dreptul să le cunoască", a declarat Fitton într-un comunicat de presă.

"Acest lot tulburător de noi documente a scos la iveală un acord secret de confidențialitate legat de problemele de siguranță ale vaccinului COVID și e-mailuri care ridică noi întrebări cu privire la vaccinuri și la sarcină."

Pfizer a ascuns datele privind lipsa de eficacitate

După ce a susținut inițial, la sfârșitul anului 2020, că vaccinurile sale COVID-19 erau eficiente în proporție de 95%, vaccinurile COVID-19 ale Pfizer s-au dovedit a avea o protecție care a scăzut rapid de doar 39%.

Această cifră a fost raportată în iulie 2021 de către Ministerul israelian al Sănătății. Pfizer și-a făcut ecoul "tendinței de scădere a eficacității vaccinului" la sfârșitul lunii iulie 2021, dar documentele de reglementare din aprilie 2021 arată că Pfizer știa de eșecurile injecțiilor cu câteva luni mai devreme.

"Din documente reiese clar că aceste analize erau vechi de aproape 4 luni în momentul în care au devenit publice", a declarat Peter Doshi, profesor asociat la Facultatea de Farmacie a Universității din Maryland, pentru Maryanne Demasi, doctor în științe medicale la Universitatea din Adelaide și fost reporter la ABC News din Australia.

"Este dezamăgitor faptul că nici Pfizer, nici autoritățile de reglementare, nu au dezvăluit aceste date până când a fost prea evident pentru a ignora noile focare din Israel și Massachusetts, care au arătat clar că performanța vaccinului nu rezistă", a spus el.

Chiar și datele de șase luni ale studiului de fază III al Pfizer, publicate la 1 aprilie 2021, au rămas tăcute cu privire la eficacitatea în scădere a vaccinurilor.

Și, la acel moment, oficialii din domeniul sănătății încă susțineau că vaccinul ar opri transmiterea COVID-19. În mai 2021, Dr. Anthony Fauci a declarat: "Când te vaccinezi, nu numai că îți protejezi propria sănătate... dar devii o fundătură pentru virus".

După cum a explicat Doshi:

"Dezvăluirea publică a faptului că eficacitatea a scăzut atât de repede după autorizare ar fi putut submina credibilitatea autorităților, care proiectaseră o mare încredere în capacitatea vaccinurilor de a pune capăt pandemiei."

Dar, în loc de transparență și de susținerea consimțământului informat, astfel încât americanii să poată face propria alegere în privința vaccinurilor cu toate datele, Demasi a raportat:

"La câteva săptămâni după ce Pfizer și-a publicat datele privind eficacitatea în scădere, președintele Biden a ordonat tuturor lucrătorilor federali (și angajaților contractorilor) să se vaccineze în termen de 75 de zile, în caz contrar urmând să fie pedepsiți sau să li se desființeze contractul de muncă."

Efectele vaccinurilor asupra creierului, cunoscute încă din 2020

Vaccinurile cu ARNm COVID-19 vă învață celulele să producă o proteină, sau o bucată de proteină, care declanșează un răspuns imunitar, inclusiv producerea de anticorpi.

Cu toate acestea, deoarece ARNm natural este ușor de descompus, acest lucru înseamnă că terapia genetică experimentală are nevoie de un sistem special de livrare pentru a ajunge la celulele organismului.

În acest scop, injecțiile folosesc nanoparticule lipidice care conțin polietilenglicol (PEG). ARNm este învelit în nanoparticule lipidice (LNP) care îl transportă către celulele dumneavoastră, iar LNP-urile sunt "PEGilate" - adică atașate chimic la moleculele de PEG pentru a crește stabilitatea.

De obicei, dacă ați injecta ARN în organism, enzimele l-ar descompune imediat, dar injecțiile COVID-19 sunt special concepute pentru ca acest lucru să nu se întâmple. Deși inițial s-a anunțat că injecțiile COVID-19 "rămân în braț", Pfizer știa cel puțin din noiembrie 2020 că injecțiile pot influența creierul.

Pfizer a contractat Acuitas Therapeutics pentru a efectua studii pe animale, care au constatat că LNP-urile din vaccinurile COVID-19 au călătorit rapid în alte zone, inclusiv în creier, ochi, inimă, ovare și alte organe.

Naturopata Colleen Huber a explicat:

"Acum că avem LNP-uri cu încărcătura lor de ARNm livrată dincolo de BHE și în creier, ce fac acestea odată ce ajung în lichidul care înconjoară neuronii? Restul este o călătorie ușoară pentru PNL-uri. Neuronii absorb LNP-urile - și fac acest lucru foarte eficient, cu o absorbție de 100%, prin intermediul apolipoproteinei E și, de obicei, fără reacție imunitară în acel moment.

"Apolipoproteina E este abundentă în creier - este produsă de astrocite. Mecanismul de absorbție este endocitoza, în care membrana neuronului înghite sau înghite LNP-ul care se apropie. Acest lucru a fost observat cel puțin din 2013. În acest fel, este livrat conținutul de cal troian al LNP, deoarece era conținut într-un pachet aparent benign - pentru membrana neuronală -".

Au fost raportate o serie de leziuni neurologice în urma vaccinurilor COVID-19, inclusiv accident vascular cerebral ischemic, paralizie Bell, tinitus și sindromul Guillain-Barré.

În ceea ce privește unul dintre mecanismele de producere a leziunilor cerebrale, Stephanie Seneff, doctor în științe, cercetător științific principal la Massachusetts Institute of Technology, crede că modificările genetice introduse de vaccinurile COVID-19 pot induce celulele imune să elibereze cantități mari de exosomi în circulație.

Exozomii sunt vezicule extracelulare care conțin proteine, ADN, ARN și alți constituenți, putând conține ARNm împreună cu proteina de vârf.

Potrivit lui Seneff și colegilor:

"Prezentăm dovezile că vaccinarea, spre deosebire de infecția naturală, induce o afectare profundă a semnalizării interferonului de tip I, care are diverse consecințe negative asupra sănătății umane.

"Explicăm mecanismul prin care celulele imune eliberează în circulație cantități mari de exosomi care conțin proteina spike împreună cu microARN-uri critice care induc un răspuns de semnalizare în celulele receptoare la locații îndepărtate.

"De asemenea, identificăm potențiale perturbări profunde în controlul de reglementare a sintezei proteinelor și în supravegherea cancerului. Se demonstrează că aceste perturbări au o legătură cauzală potențial directă cu bolile neurodegenerative, miocardita, trombocitopenia imună, paralizia Bell, bolile hepatice, imunitatea adaptivă afectată, creșterea imunității, creșterea tumorigenezei și deteriorarea ADN-ului."

Vaccinurile COVID topesc mușchii

Studiile preclinice pentru vaccinurile COVID-19 de la Pfizer au avertizat, de asemenea, asupra rabdomiolizei, care este descompunerea mușchilor scheletici. Scriind în DailyClout, Dr. Robert Chandler a raportat:

"Documentele Pfizer conțin rezultatele unui studiu de 17 zile de injecții cu doze repetate de BNT162b2 [injecția COVID-19 de la Pfizer] la șobolani Wistar Han. Au fost identificate histopatologic mioecroza și inflamația. Aspectul a fost descris ca fiind "gelatinos" (tabelul 3), ceea ce reprezintă aspectul pe care l-ar putea avea rabdomioliza după 17 zile."

În ciuda acestei constatări și a altor constatări îngrijorătoare, inclusiv fibroza, inflamația și degenerarea miofibrelor prezente la locul de injectare, explică Chandler:

"Cum au fost prezentate aceste date la reuniunea Comitetului consultativ pentru vaccinuri și produse biologice conexe (VRBPAC) din 10 decembrie 2020 privind autorizația de utilizare de urgență pentru BNT162b2? ... Finalizat fără probleme de siguranță".

O analiză a datelor din Sistemul de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri din SUA (VAERS) a relevat, de asemenea, o creștere dramatică a rapoartelor de rabdomioliză după lansarea vaccinurilor COVID-19.
 
De fapt, Chandler dezvăluie:

"79% din toate cazurile de rabdomioliză raportate au avut loc în cei doi ani compleți (2021 și 2022) după ce EUA [autorizația de utilizare de urgență] a fost aprobată în decembrie 2020 ...

"O creștere dramatică, de 37 de ori mai mare, a ratei anuale a cazurilor de rabdomioliză a avut loc după ce a început inocularea în masă cu produse de terapie genetică producătoare de Spike în decembrie 2020.

"COVID-19 (2020) nu a determinat o creștere a numărului de raportări de rabdomioliză în VAERS în comparație cu anii 2001-2020."

De atunci, au fost publicate mai multe rapoarte de caz de "rabdomioliză indusă de vaccinarea cu ARNm COVID-19", inclusiv la un bărbat de 16 ani, la două zile după prima doză de injecție cu COVID-19 de la Pfizer, și la un bărbat de 21 de ani, la o zi după prima injecție cu COVID-19.

Constatările conform cărora Pfizer și oficialii guvernamentali erau conștienți de evenimentele adverse grave și de scăderea eficienței vaccinurilor COVID-19, dar au neglijat să împărtășească acest lucru cu publicul, nu vor face decât să submineze și mai mult încrederea în autoritățile de sănătate publică.

După cum a declarat Martin Kulldorff - coautor al Declarației Great Barrington, care a criticat științific efectele închiderii prelungite ca răspuns la COVID-19 - pentru Demasi:

"În domeniul sănătății publice, este important să fii sincer cu publicul. Pfizer ar fi trebuit să raporteze scăderea eficacității vaccinului în comunicatul de presă din 1 aprilie 2021, despre care în mod clar știau la acel moment".

La fel și cu numeroasele rapoarte de evenimente adverse legate de vaccinuri, care au fost acum legate de o explozie de decese.