ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Times of Israel scrie că comediantul evreu Sacha Baron Cohen, cunoscut publicului român pentru producțiile BORAT, sugerează că șeful formal al Facebook, Mark Zuckerberg, ar trebui închis, după ce președintele SUA, Joe Biden, a afirmat că firmele de socializare „ucid oameni” din cauza răspândirii dezinformării despre vaccinurile COVID-19 pe platformele lor.

„Președintele are dreptate - Facebook ucide oameni”, a scris pe Twitter „baronul” Cohen.

„Directorii executivi au fost închiși pentru mai puțin. Dar, conform legislației SUA, directorii executivi ai rețelelor sociale au aproape imunitate totală, ceea ce este o nebunie ”.

El cere ca legea să fie schimbată pentru a „răspunde pe Mark Zuckerberg și Facebook de moartea pe care o provoacă”.

Cohen, care în ultimii ani s-a tot ciondănit cu Facebook-ul, a publicat pe Twitter o imagine editată care îl arată pe Zuckerberg și pe CEO-ul Twitter, Jack Dorsey, într-o celulă de închisoare, deși nu face nicio mențiune despre acesta din urmă (foto sus).

Borat Dixit: