ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Autoritățile americane au anunțat că un elev de 17 ani de la Naperville North High School, Illinois, a murit subit în timpul unei repetiții la cor, scrie Gateway Pundit.

Daniel Moshi, în vârstă de 17 ani, din Franklin Park, a murit subit după ce s-a prăbușit în timp ce repeta pe scenă vineri seara.

"Pompierii din Naperville au confirmat că au intervenit la liceu în jurul orei 18:18 pentru un băiat de 17 ani "inconștient".
 
„La sosirea pompierilor, trecătorii efectuau manevre de resuscitare a adolescentului, care a fost dus la Edwards Medical Center, unde a murit", a relatat NBC.
 
(Daniel Moshi)
 


"Naperville North găzduia în weekend All State Honors Show Choir pentru Asociația Directorilor Corali Americani din Illinois, unde Moshi cânta", a adăugat postul de televiziune.

Biroul medicului legist din comitatul DuPage a declarat că o anchetă privind decesul este în curs de desfășurare, dar nu a fost stabilită cauza morții până în acest moment.

"Vrem să anunțăm cu tristețe de decesul subit al unuia dintre minunații noștri băieți Daniel Loden Moshi, fiul lui Loden și Caroline Moshi și nepotul regretatului meu cumnat Belis și al regretatei Elen Moshi Shlaimon", a scris Sarhadoon Ibrahim pe Facebook.

"A fost membru al corului și cânta pentru Domnul, îi va lipsi tuturor celor care au avut șansa să-l cunoască, era umil, activ și iubit de toți. Daniel îți va fi dor de toți membrii familiei și prietenii".

Când a fost întrebat care a fost cauza morții sale, Sarhadoon a susținut că un atac de cord a fost probabil o posibilitate.

"[El] s-a prăbușit brusc în timp ce exersa pe scenă - până acum fără un motiv real - la fel ca un atac de cord", a declarat Sarhadoon.

După ce Moshi a murit, o mulțime de oameni au vrut să îi aducă un omagiu.

"Cu inimile îndurerate anunțăm decesul fiului nostru drag Daniel Moshi, solistul alto al corului Saint Andrews. Pentru o comunitate de credincioși, pierderea unui membru credincios este dificilă și reprezintă un test al credinței; pentru părinții credincioși, pierderea unui copil credincios depășește orice înțelegere și ne întinde simțurile noastre limitate de înțelegere. Poate că Daniel nu mai este cu noi pe pământ și nici un "cuvânt" nu poate ușura în totalitate durerea pierderii, dar pierderea lui Daniel pe pământ ne asigură că vom cânta la "Cuvântul" din Paradis", a scris Biserica asiriană Saint Andrews pe Facebook.

"Noaptea trecută am pierdut unul dintre cei mai buni membri ai tineretului bisericii noastre, Daniel Moshi. Este foarte greu să pierzi un tânăr atât de inteligent, educat și politicos. Daniel avea o voce angelică și m-am bucurat de fiecare dată când l-am ascultat în timp ce cânta la Biserica Sfântul Andrei. Cerul a câștigat astăzi un înger. Îți vom simți lipsa cu drag. Cele mai profunde condoleanțe părinților săi Carolyn & Loden Moshi. continuă să cânți cu îngerii Dany! Odihnește-te în ceruri", a declarat Hani KhiziranRealtor.

"Draga mea prietenă Karolin Moshi și familia ei au nevoie de rugăciuni pentru decesul devastator și neașteptat al fiului ei dulce, Daniel. Comunitatea este cu inima frântă de vestea care ne-a pus pe toți în stare de șoc. Fie ca Daniel să se odihnească în paradis, deoarece va fi regretat de mulți", a scris Karo Mikhail.