ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Băiatul de 17 ani din Dragomirești Deal, județul Ilfov, care a murit subit la un centru termal de recreere din Balotești, ar fi suferit un infarct, potrivit Antena3.

Conform surselor Antena 3, băiatul înota în bazin și, dintr-o dată, nu a mai dat din mâini și din picioare și a murit, cauza decesului fiind un infarct.

Personalul de intervenție i-a aplicat masurile de prim ajutor până la sosirea echipajelor de ambulanță, acesta fiind preluat de personalul medical SMURD cu semne vitale, continuându-se manevrele specifice. În pofida intervenției prompte și a eforturilor susținute ale echipajelor de intervenție, tânărul nu a putut fi salvat, a comunicat conducerea Therme.

Polițiștii au catalogat acest deces drept moarte suspectă, deoarece în zona în care tânărul se afla, apa era prea mică, transmite Fanatik.ro

Din primele informații, acesta ar fi trebuit să poată să se ridice în picioare ca să respire, având în vedere poziția sa în piscină. Cercetările au fost preluate de către Serviciul de Investigații Criminale Ilfov.