ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un elev de clasa a 11-a din Baltimore, SUA, a murit miercuri după ce a căzut brusc în timpul antrenamentului de fotbal, scrie Gateway Pundit.

Marți, în jurul orei 18.00, poliția județeană a fost chemată la liceul Randallstown pentru o urgență medicală în care era implicat un elev de 16 ani.

Un purtător de cuvânt al școlilor publice din comitatul Baltimore, Gboyinde Onijala, a declarat că un antrenor de atletism a fost prezent când s-a produs incidentul și că „personalul de la fața locului a început imediat să -i acorde primul ajutor până când a intervenit personalul serviciilor medicale de urgență", potrivit Baltimore Banner.

Michael Jones, directorul școlii Randallstown, nu a dat numele elevului care a murit și nu a vrut să dea mai multe detalii despre circumstanțele decesului acestuia.

Jones a scris o scrisoare către părinți și comunitate cu privire la incident.

Iată mai jos un extras din e-mailul trimis părinților, a relatat WBALTV:

"Cu profundă tristețe vă informez despre moartea unui elev din clasa a 11-a de la Randallstown High School. Elevul a avut o urgență medicală și a fost transportat la spital, unde a decedat ulterior. Suntem absolut devastați de această veste.

Comunitatea noastră școlară transmite cele mai profunde condoleanțe familiei. Cu permisiunea familiei, vom împărtăși informații suplimentare pe măsură ce acestea vor fi disponibile”, a exprimat directorul.

Potrivit rapoartelor, o autopsie va fi efectuată în curând de către biroul medicului legist din Maryland.

Cel puțin trei adolescenți, dintre care unul de numai 14 ani, au murit în zona Baltimore în ultima săptămână, potrivit CBS News.