ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Covid Global News informează despre decesul unui tânăr din Franța, pe nume Ludovic Clerc, la scurt timp după injectarea cu a doua doză de ser Covid de la ModeRNA, în baza mărturiei date de tatăl său, Jean François Clerc, făcute în grupul de Telegram Covid Vaccine Injuries (Vătămări în urma vaccinurilor Covid), dar și pe contul său de Facebook.

„Fiul meu a făcut a doua doză de ModeRNA joi, 22 iulie, în jurul orei 17.00. A doua zi dimineață m-a informat că are dureri în brațul în care fusese făcută injecția. Următoarea zi, sâmbătă, 24 iulie, în jurul orei 12.00, am încercat să îl trezim, dar fiul meu nu se mișca, iar din nări i se prelingea sânge”, relatează tatăl îndurerat al lui Ludovic.

Medicii de pe ambulanță, chemați de urgență, nu au putut decât să-i constate moartea.

„Am pierdut o mare parte din mine în această zi teribilă din iulie și voi păstra un loc important în inima mea pentru acest fiu iubit.”, a scris tatăl lui pe 5 august.

Ludovic avea 39 de ani și era tatăl unui copil de doar 13 ani, Melvin.  
 
 
Prezentăm acest caz acum pentru că presa internațională nu a făcut-o. Acest fenomen se petrece în toate țările și, evident, cu abnegație față de Guvern, și în România.