ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un apel la 112 a anunțat, joi dimineață, că o persoană în stare de inconștiență se află într-o mașină parcată pe Splaiul General Gheorghe Magheru din municipiul Arad. Evenimentul s-a petrecut pe 13 iulie, a anunțat Arad Online.

La fața locului s-a deplasat un echipaj cu medic al Serviciului de Ambulanță Județean Arad. Conform primelor informații, s-a evaluat că este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani.

Ulterior trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad, în vederea stabilirii cauzei decesului. Bărbatul era născut în 1979.

Un șofer în vârstă de 49 de ani a murit subit la volan în Târgoviște. Mașina s-a oprit pe contrasens într-o intersecție

ACTUALIZARE LA ZI: Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad transmit că nu există suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei fapte penale în cazul bărbatului găsit mort în mașină pe 13 iulie 2023:

„La data de 13 iulie a.c., în jurul orei 08:00, polițiștii Secției 2 Micălaca au fost sesizați despre un bărbat, posibil decedat, într-un autoturism, pe Bulevardul (Splaiul – n.r.) Gheorghe Magheru. În urma efectuării cercetării la fața locului, bărbatul a fost identificat în persoana unui arădean de 43 de ani, care a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării autopsiei și luării măsurilor de urmare. Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei fapte penale”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

Medicul Mihai Vlad de la UPU – SMURD Constanța a murit subit la 41 de ani. Atac de cord la volan într-o benzinărie. Nu era cunoscut cu nici o afecțiune