ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bărbat din Samarinești a murit la serviciu, după ce a suferit un infarct. Acesta era angajat al Carierei Jilț Nord, transmite Gorjeanul.

”Evenimentul s-a petrecut în Cariera Jilț Nord, pe traseul Transportorului cu bandă T 142, chiar sub stația de întoarcere a T 142”, a comunicat ITM Gorj.

IPJ Gorj: La data de 9 noiembrie a.c., Secția 3 Poliție Rurală Motru a fost sesizată prin apelul unic de urgență, cu privire la faptul că unui bărbat aflat în timpul serviciului i s-a făcut rău și este inconștient.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că un bărbat de 45 de ani, din comuna Samarinești, în timp ce se afla la serviciu, la o carieră minieră din localitatea Mătăsari, i s-a făcut rău, fiind în stare de inconștiență.

În urma manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical sosit la fața locului, a fost constatat decesul bărbatului.

Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, scrie sursa citată.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews