ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bărbat de aproximativ 50 de ani, a cărui identitate nu este cunoscută, a fost găsit mort, joi dimineața, pe peronul Gării CFR din Sfântu Gheorghe, a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție Covasna, potrivit Știripesurse.

"La data de 13 octombrie, în jurul orei 5,00, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Covasna au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că în stația CFR Sfântu Gheorghe o persoană se află căzută pe peron. În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului împreună cu un echipaj medical, care a constatat decesul persoanei, un bărbat de aproximativ 50 de ani. Din primele verificări efectuate s-a stabilit că bărbatul nu prezintă urme vizibile de violență. Acesta a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Covasna", a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Covasna, Radu Stroe.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii identității bărbatului, precum și a împrejurărilor în care s-a produs decesul, mai transmite sursa citată.