ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai multe echipaje de polițiști și pompieri au fost mobilizate în cazul unui bărbat găsit mort la malul lacului Herăstrău. Din primele informații, victima este un bărbat de 56 de ani, au precizat surse din rândul anchetatorilor, citate de Antena3 și RTV. Un trecător a sunat la 112, după ce a văzut trupul însuflețit plutind pe suprafața lacului.

Bărbatul a petrecut la o terasă și nu a mai ajuns acasă. Potrivit primelor ipoteze, acestuia i s-ar fi făcut rău și ar fi căzut accidental în apă. Cadavrul victimei a fost trimis la Institutul de Medicină Legală, pentru a stabili dacă bărbatul consumase alcool sau alte substanțe.

Citiți și Medicii cad ca muștele, iar decesele lor sunt descrise ca fiind „moarte neașteptată” sau „moarte subită”

Explicațiile Poliției

„În această dimineață, în jurul orei 01.10, prin apel 112, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 2 Poliție a fost sesizată de către un bărbat despre faptul că tatăl său, în vârstă de 56 de ani, a plecat de la o locație din Sectorul 1 și nu mai răspunde la telefon.

Polițiștii au demarat, de îndată, procedura de căutare, specifică în astfel de situații, împreună cu echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov, în urma căreia, a fost găsit bărbatul, pe malul unui lac din Sectorul 1.

În pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul acestuia.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML, pentru efectuarea necropsiei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei”, au precizat reprezentanții Poliției Capitalei.

În acest context, reamintim articolul ActiveNews din mai 2021: Moarte suspectă în autobuz. Românii vor cădea ca muștele, așa cum am avertizat