ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bărbat a fost găsit mort, marți, într-o cameră de hotel din Otopeni, județul Ilfov. Poliția a deschis o anchetă, anunță Antena 3.

Inspectoratul de Poliție al Județul Ilfov a fost sesizat, marți, în jurul orei 18, cu privire la faptul că, într-o cameră dintr-un hotel situat în orașul Otopeni a fost găsit cadavrul unui bărbat.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Otopeni, care desfășoară activități pentru identificarea bărbatului respectiv, cât și pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept, reproduce și ȘtiripeSurse.

După cum scrie EvZ, decedatul ar putea fi un cetățean spaniol. Sursa notează că bărbatul avea termenul de check-out programat pentru ora 12.00. Pentru că nu a părăsit camera la această oră, o angajată a hotelului a mers să verifice, descoperind trupul fără viață al bărbatului.

 

Potrivit surselor judiciare, nu au fost identificate semne de violență, sugerându-se că decesul ar putea fi subit, survenit în timpul somnului.