ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Declarația Zilei” vine din partea lui Dan Barna. Vicepremierul își dorește ca românii să-și toarne apropiații care au obținut certificate de vaccinare, dar care ar fi aruncat serul. Conform liderului USR, această faptă reprezintă infracțiune și este de neacceptat. Iată ce a afirmat Barna, citat de Știri pe surse:

"Dacă știți, sau puteți să confirmați o situație reală în care o persoană sau mai multe nu s-au vaccinat și au primit certificate dintr-un anumit punct de vaccinare, vă rog mergeți la cea mai apropiată secție de poliție și semnalați acest lucru. Este un fapt foarte grav pentru că, pe de o parte, datele despre vaccinare nu mai sunt credibile și, în egală măsură, persoane care se pretind a fi vaccinate riscă să devină persoane care răspândesc boala, pentru că cineva care face asta - evident, intenționat, că nu faci din greșeală - va continua să pretindă că este vaccinat, pentru că va pretinde că are certificat”.
 
 
VIDEO: