ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Au fost scene violente în această dimineață în Parlamentul României.Deputații Florin Roman și Dan Vîlceanu s-au bătut pe holurile parlamentului. VIDEO:
 

Deputatul PNL Florin Roman susține marți, într-o postare pe Facebook, că deputatul Dan Vîlceanu l-a agresat la ieșirea din sala de plen, în mod golănesc, cu o lovitură cu genunchiul aplicată în zona nasului.

El a povestit că Vîlceanu a încercat să îl muște și l-a prins de gât. Imaginile par să confirme susținerile lui Florin Roman.

Roman anunță că va depune solicitare de sancționare a deputatului, pentru lovire și va depune plângere penală împotriva acestuia.
 
AUR iese la atac după ce deputații liberali s-au bătut în Parlament: Au spus despre noi că suntem extremiști, că suntem agresivi, dar ei își sparg nasul
 
„Au spus despre noi că suntem extremiști, că suntem agresivi, dar ei își sparg nasul prin Parlament. Doi liberali, foști miniștri, și-au împărțit pumni sub ochii colegilor pe holurile Parlamentului. Pe 9 iunie știți ce aveți de făcut: cinci buletine de vot, cinci ștampile pe AUR pentru a scăpa de acești politruci de carton!”, arată postarea de marți, pe pagina de Facebook a AUR.
 
Bătaia din Parlament dintre foștii miniștri Florin Român și Dan Vîlceanu, ar putea ajunge pe masa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, au declarat pentru STIRIPESURSE.RO surse judiciare.

Imeadiat după scenele reprobabile, care au revoltat pe toată lumea, polițistul din cadrul Poliției Parlament a fost sesizat de către personalul Direcției Afaceri Interne a Parlamentului României, însă, potrivit surselor noastre, totul a fost doar la nivel de discuții pentru că, în acest caz, competența este a PÎCCJ.

Pe de altă parte, deputatul agresat, Florin Roman, a anunțat că va merge la INML pentru a-și scoate certificat medico-legal. Verificările care vor urma, în funcție și de numărtul de zile de îngrijiri medicale, vor conduce la o soluție în acest caz.