ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Noi proteste de amploare au avut loc, duminică, la Chișinău. În timpul manifestațiilor anti-guvernamentale organizate de partidul lui Ilan Șor, 54 de persoane, printre care și 21 de minori, au fost arestate de poliția locală, informează RomâniaTv.

Poliția locală a anunțat duminică seară că i-a reținut pe cei 54 de participanți la protest din cauză că aveau un comportament dubios. Forțele de ordine au calificat acțiunile acestora „ca parte continuă a măsurilor de destabilizare a țării”.

Anterior, Șeful Inspectoratului General de Poliție al Republicii Moldova a anunțat dejucarea unui plan de destabilizare a țării pus la cale de Federația Rusă.

La protestul de duminică nu au lipsit nici altercațiile dintre manifestanți și forțele de ordine.

„Persoanele care s-au întrunit astăzi la protestul din centrul Capitalei dau dovadă de comportament agresiv față de oamenii legii”, anunță poliția într-un comunicat de presă, citat de deschide.md.