ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După manifestațiile imense anti-vaccin și anti-certificate de vaccinare care au avut loc sâmbătă în întreaga Europă și azi au continuat protestele din cadrul marșurilor pentru LIbertate care au loc în întreaga lume, inclusiv în capitala politică a Uniunii Europene, Bruxelles, și în capitala SUA, Washinton DC, unde vor vorbi și Dr. Robert Malone și Robert F. Kennedy Jr..

Șefa Comisiei Europene s-a etalat ieri la Forumul Economic Mondial vorbind pe tema necesității... cipurilor, elemente RFID despre care media de limbă română din România zicea până acum că sunt doar în capul celor cu „teoria conspirației”: Marea Resetare merge înainte cum s-a stabilit. Agenda de la Davos și înfrățirea „elitelor”: Ce ne pregătesc pentru 2022 Klaus Schwab, Ursula von der Leyen, Anthony Fauci, Bill Gates, Stéphane Bancel (ModeRNA), Christine Lagarde, Xi Jinping și alții

Între timp, azi, la Bruxelles, un marș care începuse pașnic (video mai sus) a degenerat. Chiar în acest moment au loc confruntări destul de dure între forțele de ordine și unii demonstranți - care par antrenați special sau din zona ANTIFA - , după cum puteți vedea în imaginile de mai jos, de la sediul Serviciul european de acțiune externă (SEAE), luat cu asediu.  Bătălii similare au loc și în alte locuri din Bruxelles (video mai jos). Scopul lor pare compromiterea caracterului pacifist al marșurilor anti și nevacciniștilor. Noi filmări mai jos!

TUNURILE CU APĂ AU INTRAT ÎN ACȚIUNE: UN OFIȚER ÎN CIVIL ESTE SPRAYAT DE COLEGII SĂI : AU APĂRUT BARICADE ȘI INCENDIERI: POLIȚIȘTI ÎN PERICOL SE REFUGIAZĂ LA METROU (SCENĂ VIOLENTĂ):