ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un incident care se putea termina cu o tragedie a avut loc într-un apartament din Reșița. Posesorul unei biciclete electrice a pus bateria vehiculului la încărcat și a plecat la un prieten în bloc. La scurt timp, aceasta a explodat și a provocat incendiu.

Incidentul s-a produs într-un apartament de la etajul doi al unui bloc din Reșița. Proprietarul a pus bateria bicicletei la încărcat și apoi a mers în vizită la un vecin. În scurt timp, bateria s-a supraîncălzit și a explodat, potrivit stiripesurse.   

Explozia a fost atât de puternică încât a smuls ușa apartamentului și a spart geamurile termopan, iar bubuitura s-a auzit în tot cartierul. 

Imediat în jur s-au aprins alte două aparate electrice și mobila. Flăcările au fost stinse de proprietarul apartamentului și de vecinii săi. În scurt timp, la fața locului au sosit pompierii, polițiștii și echipele de intervenție de la gaze și curent electric. 

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.