ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bărbat în vârstă, cu barbă albă, a jefuit luni The Academy Bank din orașul Colorado Springs (El Paso, Colorado, SUA), iar apoi a aruncat banii trecătorilor de pe stradă, urându-le „Crăciun fericit”, informează Libertatea.ro

„A jefuit banca, a ieșit și a aruncat banii peste tot pe stradă. Pur și simplu a aruncat banii din geantă și a strigat: Crăciun fericit!”, a povestit o femeie, martor ocular, potrivit presei locale.

Oamenii prezenți la fața locului au relatat că, după ce a jefuit banca și a împărțit banii pe stradă, Moș Crăciunul închipuit s-a îndreptat spre o cafenea din apropiere, unde a așteptat să fie arestat.

Cu toate acestea, americanii au dat dovadă de spirit civic, mulți dintre ei restituind băncii banii pe care i-au primit de la jefuitor. 

Poliția nu a oferit explicații pentru gestul omului, limitându-se să dea numele (David Oliver) și vârsta acestuia (65 de ani) și să precizeze că a acționat singur, fără ajutoare.