ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bebeluș din statul Washington a murit din cauza unui cheag mare de sânge, după ce un spital i-a făcut o transfuzie de sânge din stocul general, în loc să i se facă o transfuzie de la un donator nevaccinat, așa cum au cerut părinții săi, informează LifeSite News.

La scurt timp după ce bebelușul Alexander s-a născut la 3 ianuarie 2022, părinții săi, Cornelia Hertzler și Ron Bly, au descoperit nu numai că esofagul și traheea lui erau conectate anormal, ci și că avea o afecțiune cardiacă - Double Outlet Right Ventricle (DORV), în care sângele oxigenat și cel dezoxigenat sunt amestecate - care a necesitat o intervenție chirurgicală pentru a supraviețui pe termen lung.

Pentru a fi supus unei operații cardiace neonatale, Alexander a fost transportat cu elicopterul la Providence Sacred Heart Medical Center din Spokane, Washington, un spital catolic (după cum a confirmat LifeSiteNews), unde părinții săi au precizat spitalului că "nu doreau nicio transfuzie de sânge de la banca de sânge", deoarece "erau îngrijorați de faptul că sângele provenit de la donatori vaccinați ar putea provoca cheaguri de sânge".

Bly i-a explicat joi lui Louisa Clary, de la Vaccine Safety Research Foundation, că precauția lor a fost provocată, cel puțin în parte, de moartea unei prietene care avea în jur de 60 de ani și era "foarte sănătoasă", dar care "a făcut un atac de cord la trei zile după ce a primit vaccinul Moderna".

După ce le-a spus în repetate rânduri părinților că utilizarea de sânge nevaccinat de la un donator direcționat ar fi foarte dificilă și "foarte costisitoare", "spitalul a recunoscut în cele din urmă, cu o zi înainte" de prima operație a lui Alexander, "că tot ce trebuia să facă familia era să completeze câteva formulare pentru a accepta și utiliza sânge de la donatori specifici", a relatat Brian Wilkins, redactor-șef al blogului The COVID Blog.

"S-a dovedit că întregul proces a fost relativ ușor și ieftin", a spus Hertzler. Cu toate acestea, așa cum Bly i-a precizat lui Clary, spitalul a continuat "să amâne și să tot amâne" furnizarea "documentelor pentru a obține sânge de donator direcționat".

Astfel, actele nu au fost procesate la timp pentru ca părinții să poată folosi sângele nevaccinat pentru o transfuzie până în momentul celei de-a doua operații a lui Alexander. Deși operația în sine nu a necesitat sânge, Dr. Eleane Beadle a stabilit că Alexander avea nevoie de o transfuzie de sânge a doua zi din cauza nivelului scăzut de hemoglobină.

"În loc să mai aștepte câteva zile pentru ca sângele pe care îl donasem să fie complet procesat și disponibil", medicul a folosit sânge dintr-o bancă de sânge generală pentru transfuzie, a declarat Bly pentru Clary.

Wikins a precizat că Washingtonul "avea o populație complet vaccinată în proporție de 70% până la 1 februarie 2022, 79% dintre ei primind cel puțin o injecție", astfel că "existau aproape 80% șanse ca Alexander să fi primit sânge de la vaccinat".

Medicul "a găsit cheagul de sânge la câteva ore după ce a primit transfuzia", a declarat Hertzler pentru Clary joi.

Hertzler a spus că, deși anterior, medicii le spuseseră că "cheagurile de sânge sunt foarte rare" într-un caz precum cel al lui Alexander, după ce acesta a primit un cheag de sânge, au spus: "Ei bine, se mai întâmplă. Dar... este ceva ce un anticoagulant poate rezolva".

"Iar anticoagulantele - l-au pus la cea mai mare doză pe care puteau să o dea unui copil. Și nu a făcut nimic. Cheagul a continuat să crească foarte repede", a continuat ea. 

Hertzler crede că, dacă cheagul ar fi fost "normal", atunci diluanții de sânge ar fi ajutat la dizolvarea lui. Ea a spus că, "având în vedere înțelegerea noastră" a constatărilor de cheaguri anormale la decedații vaccinați, "știm că nu este un cheag de sânge normal".

Bly a explicat, în cadrul unei strângeri de fonduri pentru Alexander, că cheagul a ajuns să fie "enorm" și "s-a întins în cele din urmă de la genunchiul stâng, până la inimă".

O infecție bacteriană de MRSA "a colonizat cheagul de sânge și nicio cantitate de medicamente sau antibiotice nu a putut micșora cheagul sau elimina infecția".

Bebelușul Alex a murit la 12 zile după operație.
 
Bebelușul Alex, înainte și după transfuzie (FOTO):