ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gigi Becali a declarat că doar două stadioane din țară au aviz de la ISU pentru securitate la incendiu.

Finanțatorul echipei de fotbal Steaua București, Gigi Becali, a declarat, sâmbătă, într-o conferință de presă, după ce meciul cu FC Botoșani nu s-a putut organiza în Capitală din cauza problemelor de securitate de la Arena Națională, că doar două stadioane din țară au aviz de la ISU pentru securitate la incendiu, Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca și Municipal din Drobeta-Turnu Severin, transmite Agerpres.
 
''ISU a spus că Arena Națională nu are autorizație în caz de incendiu, autorizație pe care trebuie să o obțină Primăria Capitalei. Iar Jandarmeria ne-a spus că nu își asumă răspunderea pentru organizarea meciului cu Botoșani, deci nu ne lasă pentru că Primăria nu a luat aprobare. Doar două stadioane din România, din ce știu eu, cel de la Cluj și cel de la Severin, au aprobările pentru incendiu. Și poate și ŤMilițiať (n.r. — Stadionul Dinamo) o avea, pentru că sunt ŤMilițiať, dar nu știu'', a spus Gigi Becali.