ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele american Joe Biden a comis o nouă gafă, în timpul unui discurs, în toiul unor îngrijorări pe tema formei în care se află în interiorul Partidului Democrat.

Joe Biden a luat marți cuvântul într-un centru de Operațiuni de Urgență, la Washington, pentru a vorbi despre condițiile meteorologice din Statele Unite.

În timpul discursului, Joe Biden se pare că s-a ”lipit” un pic cam mult de textul de pe prompter și a citit, din greșeală, o instrucțiune care îi era adresată - ”spune din nou”.

”Căldura extremă este prima cauză a mortalității legate de condițiile meteorologice în Statele Unite, depășind inundațiile, uraganele și tornadele la un loc”, a declarat el.

”Spune din nou la un loc”, a continuat el.
 
 
48 de ore decisive 

Președintele american Joe Biden s-a întâlnit cu familia ieri pentru a decide soarta carierei sale politice în următoarele 48 de ore, potrivit CNN.

Președintele s-a reunit pe 4 iulie la Casa Albă cu toți membrii familiei care vor fi decisivi pentru discuția sa viitoare privind campania sa de realegere.

Astăzi, Biden va fi intervievat de ABC News, ceea ce pare acum o provocare chiar mai mare decât dezbaterea cu fostul președinte Donald Trump pe CNN, având în vedere că trebuie să facă o recuperare agilă și puternică.

Oprirea de campanie a lui Biden, la fel ca fiecare apariție publică pe care o face acum, va fi analizată pentru orice greșeli sau semne de vulnerabilitate care susțin impresia pe care Biden și-a creat-o pe scena dezbaterii ca un comandant șef slăbit.